19 / 05 / 2024

Demir Romanceta son 5 ay

Demir Romanceta son 5 ay

Demir İnşaat’ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay kalan projede 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı sürüyor.

İnşaat demir fiyatları rekor kırdı! 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyatların artmasında küresel talep ve arz sıkıntısı gibi faktörler yer alıyor. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 27 Aralık 2023 demir fiyatları. 

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 21 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlar son 7 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatları resmen fırladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 21 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim gelmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! 12 Nisan 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 100 TL daha indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı. 12 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatları resmen uçtu! 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir düşüşe geçen demir fiyatlarına bu hafta zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları çakıldı! 9 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta dev indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe zam gelen hurda fiyatları bu hafta düştü. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira?

Demir fiyatlarına tekrar zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 7 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatlarına bugün tekrar zam geldi. Gelen zamla birlikte 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? Güncel demir fiyatları

İnşaatın en temel yap malzemelerinden biri olan demirin fiyatları merak ediliyor. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerden sonra demir fiyatları düşüşe geçti.İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? 

Demir fiyatlarına rekor indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 5 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi demirin fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Son dönemlerde demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi ve demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 3 Nisan 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemesinden biri olan demire son dönemlerde peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Gelen indirimler birlikte demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 3 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! İndirim üstüne indirim geldi! 25 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta indirim üstüne indirim geldi. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir Romanceta son 5 ay Haberi

Demir Romanceta son 5 ay

Demir İnşaat’ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı.


Teslime beş ay kalan projeden ev alanlar yüksek kazanç elde ederken, 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı sürüyor. Proje, hızlı satış grafiğinin yanı sıra yüksek prim potansiyeli ile de yatırımcılar tarafından tercih ediliyor.


Bağdat Caddesi’nde ev 240 bin TL


icralik.com’un verilerine göre Bağdat Caddesi’nde lüks bir projede 114 metrekarelik 2+1 daire, 9 Nisan 2015 tarihinde icradan satılacak. Dairenin fiyatı icradan 240 bin liradan satışa sunulurken, aynı dairenin 2. el piyasa fiyatı 710 bin lira. Keza Etiler, Nispetiye Mahallesi’nde 160 metrekarelik 3+1 dairenin fiyatı icradan 375 bin TL’den satışa sunulurken piyasa bedeli 1 milyon lira.


Özak GYO, gelirini 4 kat artırdı


Antalya Belek’teki Ela Quality Resort Hotel ile turizm, İstanbul’da Hayat Tepe...