01 / 05 / 2024

Demircioğlu Caddesi

Demircioğlu Caddesi

1999 depremi öncesinde yapılan binaların yenilenmesi kentin sağlam binalar ve modern bir görünüme kavuşması için İsmetpaşa Mahallesi Demircioğlu Caddesi ile Setboyu Caddesi kesişiminde yer alan 1366 adada yürütülen çalışma için hak sahipleriyle görüşüldü.

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Yakacık'ta Hasan Demircioğlu tarafından kuruldu.

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Samancıoğlu, Gökhan Yaşar ve Gündüz Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Berdo İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Berdo İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Demircioğlu tarafından kuruldu.

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Keler tarafından kuruldu.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

İNT Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İNT Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ethem  Demircioğlu ve Fatma Şahver Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

2bde Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2bde Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Beril Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Demircioğlu Caddesi Haberi

Demircioğlu Caddesi

Toplantı öncesinde, söz konusu alan ile ilgili olarak Başkanlık Makamında 8 Ağustos - 29 Ağustos tarihleri arasında 26 adet yüz yüze görüşme gerçekleştirilmiş, görüşmelerde görüntülü kayıt alınmış, hak sahiplerinin talep ve beklentilerinin ayrıntılı olarak açıklandığı tutanaklar karşılıklı olarak imzalanmıştır. 

Yapılan yüz yüze görüşmelerden çıkan sonuçlar, beldentüer ve talepler bir rapor halinde 33 hak sahibinin tamamımın katıldığı toplantıda paylaşılarak hak sahiplerinin proje üzerinde ortak beklentilerinin oluşması ve taleplerin karşılanabilir olduğu konusunda fikir birliğine varılmış, ada içerisinde yer alan taşınmazların tevhit edilmesine yönelik vekaletnamelerin idareye verilmesi ve proje alternatiflerinin hazırlanmasının uygun olduğu ifade edilmiştir. Toplantıdan çıkan sonuçlar kapsamında, hak sahiplerinden vekaletnamelerin alınmasına başlanmış ve söz konusu alanda alternatifli projeler üretilmesi için Mimarlar Odası ile ortak çalışma...