16 / 05 / 2024

Demirören AVM inşaatı davası son durum

Demirören AVM inşaatı davası son durum

Demirören AVM inşaatı davası sonuçlandı. Erdoğan Demirören ve Tülin Demirören ile oğulları Yıldırım, Fikret Tayfun Demirören ve kızları Meltem Oktay suç unsurları oluşmadığı gerekçesiyle beraat etti.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dursun Demirbozan tarafından kuruldu.

Gezgin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezgin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Gezgin tarafından kuruldu.

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Devin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turgut Yıldırım tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

Demirören AVM inşaatı davası son durum Haberi

Demirören AVM inşaatı davası son durum

İSTİKLAL Caddesi'ndeki Demirören AVM'nin inşaatı sırasında yanında bulunan "Korunması gereken kültür varlığı" olarak tescilli binada da yıkıma neden olunduğu gerekçesiyle 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Erdoğan Demirören ve Tülin Demirören ile oğulları Yıldırım, Fikret Tayfun Demirören ve kızları Meltem Oktay suç unsurları oluşmadığı gerekçesiyle beraat etti. Aynı davada yargılanan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden şirketin yetkili temsilcisi Demir Toros Doruk hakkındaki dava ise düştü.


İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanıklar katılmadı.


SAVCI BERAATLERİNİ İSTEDİ


Davaya ilişkin görüşünü açıklayan Cumhuriyet Savcısı Nazmi Okumuş, Yıldırım Demirören, Erdoğan Demirören, Fikret Tayfun Demirören, Tülin Demirören ve Meltem Oktay hakkında dava açıldığını hatırlattı. 2863 sayılı Tabiat ve Kültür Varlıkları Kanunu’nun 65. Maddesinde belirtilen suç unsurlarından tebligat unsurunun oluşmadığı belirten Savcı Okumuş, bu nedenle ayrı...