07 / 05 / 2024

demirtaş medikal

demirtaş medikal

Demirtaş Medikal, Torbalı 2. İcra dairesi tarafından 1 milyon 425 bin TL'ye açık artırmayla satılacak...

Antalya Büyükşehir'den Demirtaş yoluna asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 mahallenin yanı sıra Alanya ve Gazipaşa’dan yaylaya gitmek için kullanılan Demirtaş yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Ekrem Demirtaş'tan Körfez Geçiş Projesi hakkından çağrı!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Başbakan Yıldırım’a Körfez Geçiş Projesi hakkında çağrı yaptı. Demirtaş İzmir körfez geçişi projesi kapsamında deniz ortasına inşa edilecek adanın plaj olarak da kullanılmasını önerdi.

Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuray Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Bafra Karma ve Medikal OSB’de çalışmalar tam gaz!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.

R-Vent Medikal yurtdışında 2 tesis kuracak!

R-Vent Medikal, hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. Faaliyete geçen yıl sonunda başlayan R-Vent Medikal, Suudi Arabistan ve Tunus’ta yerel partnerleriyle fabrika kurma projesi üzerinde çalışıyor.

Ayışığı Hırdavat Elektrik İnşaat Malzemeleri Medikal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi!

Ayışığı Hırdavat Elektrik İnşaat Malzemeleri Medikal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Erol Ertik tarafından kuruldu.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu'nun çevresinde binalar yıkılıyor!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bina yapılacak Demirtaşpaşa İlkokulu'nun çevresinde kamulaştırılan binaların yıkımını başlattı. Altepe, Bursa’nın bir kalite kenti olması yolundaki çalışmaları hızla sürdürdüklerini söyledi.

Adas İnşaat Medikal Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adas İnşaat Medikal Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 900 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de kuruldu.

Durucular İnşaat Medikal Temizlik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durucular İnşaat Medikal Temizlik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Vahit Çekin tarafından kuruldu.

Walwet İnşaat Metal Otomotiv Reklam Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walwet İnşaat Metal Otomotiv Reklam Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu.

Torullu İnşaat Mobilya Elektrik Oto Yedek Parça ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torullu İnşaat Mobilya Elektrik Oto Yedek Parça ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sezgin Torullu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Turhan Demirtaş: Emniyetin projesi, belediyenin projesine eklensin!

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Haziran ayı birinci birleşimi, yapıldı. Demirtaş, “‘Gazipaşa’yı trafiğe kapattım’ demekle bu iş olmuyor. Emniyet Müdürümüzün bu alanda çok güzel bir çalışması var. O proje, belediyenin projesine eklenmeli” dedi.

Demirtaş Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirtaş Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Bayram Demirtaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 700 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Taşlıçeşme Sokak'ta kuruldu.

demirtaş medikal Haberi

demirtaş medikal

İzmir Torbalı'da yer alan Demirtaş Medikal Ortepedi Mobilya İnş. Tem-gıda Turizm San. ve Ticaret LTD. ŞTİ. tesisleri torbalı 2. icra dairesi tarafından açık arttırmayla satılacak.


Muahmmen bedeli  1 milyon 425 bin TL olan tesisleri satışı 28 Ağustos 2012 tarihinde saat 10:30'da Torbalı Adliye Sarayı müzayede salonunda gerçekleşecek.


İlanı detaylı görmek için