16 / 05 / 2024

Demiryolu entegre yolu

Demiryolu entegre yolu

Arkas Lojistik, Denizli'de alternatif çözümler üretmeye devam ediyor. Forwarding alanında hizmet veren Arkas Lojistik; İzmir'in Alsancak ve Aliağa limanlarına karayoluna alternatif olarak demiryolu ile taşıyor.

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

Entegre Tesis Yönetimi'yle projelerde yüzde 5 tasarruf garantisi!

Rekeep Türkiye Ülke Müdürü Sait Özyurt, "Daha projeye başlamadan yüzde 5 tasarrufu taahhüt ediyoruz. Hizmetlerinizde "kalite odaklı verimlilik" istiyorsanız, çözüm yolu "Entegre Tesis Yönetimi'dir" dedi.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı yarın açılıyor!

Gebze-Halkalı demir yolu hattı, yarın itibariyle hizmete açılıyor. Açılacak 63 kilometrelik hatla yolculuk 185 dakikadan 115 dakikaya inecek. Hat, İstanbul-Ankara arasındaki yüksek hızlı trenle de entegre olacak.

İpek Yolu Rusya üzerinden Avrupa’ya ulaştı!

30 Ekim'de resmi açılışı yapılan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesi 10 yılda tamamlandı. Yeni İpek Yolu sayesinde Türkiye ile Çin arasında kara ulaşımı 30 günden 10 güne, deniz yolu ulaşımı ise iki aydan iki haftaya inecek.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu bugün açılıyor!

Tarihi İpek Yolu, demiryolu hattıyla yeniden hayat buluyor. Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattında bugün ilk resmi tren seferi gerçekleşecek. 

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı bu ay hizmete açılacak!

Demir İpek Yolu Projesi kapsamında Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı projesi bu yaz hizmete alınacak.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı hizmete giriyor!

Demir İpek Yolu kapsamındaki Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı projesi bu yaz hizmete girecek. Projenin 600 milyon dolara mal olması bekleniyor.

Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor!

Çin, Belarus, Almanya, Kazakistan, Moğolistan, Polonya ve Rusya, Çin-Avrupa demiryolu hattının geliştirilmesi için bir anlaşmaya imza attı.Çağdaş Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor.

Mürşit Gürel: Erzican demiryolu hattından Giresun da faydalansın!

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel Erzincan'dan Doğu Karadeniz'e uzanacak demiryolu hattı ile ilgili “Biz tren yolu Trabzon’dan geçmesin demiyoruz; Giresun da faydalansın istiyoruz” diye konuştu.

Bakü-Tiflis-Kars Demir Yolu hattında sona gelindi!

Temeli 2008 yılında Kars’ta atılan Bakü-Tiflis-Kars Demir Yolu (BTK) hattında sona gelindi. Rayları döşenen demiryolu hattında 2017 yılı içerinde test sürüşleri yapılacak.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu 2016'nın ilk yarısında açılacak!

Demir İpek Yolu olarak da adlandırılan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı'nın 2016'nın ilk yarısında açılması planlanıyor.

Çin'e mermer ihracatında entegre demiryolu formülü!

Arkas Lojistik, Denizli'de alternatif çözümler üretmeye devam ediyor. Forwarding alanında hizmet veren Arkas Lojistik; İzmir'in Alsancak ve Aliağa limanlarına karayoluna alternatif olarak demiryolu ile taşıyor.

Çin, Bakü üzerinden Türkiye'ye demiryolu inşa edecek!

Çin Halk Cumhuriyeti hükümetinin, tarihi "İpek Yolu"nun restore edilmesini öngören yeni bir proje üzerinde çalıştığı bildirilirken Çin'in Azerbaycan'ın başkenti Bakü üzerinden Türkiye'ye uzanacak bir demiryolu da inşa edeceği de belirtiliyor.

Demiryolu entegre yolu Haberi

Demiryolu entegre yolu

Mermer fabrikalarından alınan mermerleri merkezde toplayarak ücretsiz depolama imkanı da sunan Arkas Lojistiğin Denizli şube Müdürü Ali Dirican, ''Denizli'deki sanayicilerimize, ihracat ve ithalat yapan müşterilerimize, demiryolu ile İzmir limanlarına ve oradan da istedikleri noktaya ulaştırabilecek entegre çalışmalar sunuyoruz''...