05 / 05 / 2024

demokrasi şehitleri meydanı izmir

demokrasi şehitleri meydanı izmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Parkı önündeki trafiğin yer altına alınmasıyla hayata geçirilecek olan Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı.

Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananları gelecek kuşaklara aktarmak üzere yapılan "Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" 16 Temmuz'da ziyarete açılacak..

Kahramankazan'da 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılacak!

Kahramankazan'da inşa edilen "15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" hizmete açılacak. Müze toplam 3 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak.

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi'nde sona yaklaşıldı! 

15 Temmuz darbe girişimi sırasında 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan kalkacak F-16’ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan’da yapımı süren 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi’nde sona yaklaşıldı.

Sakarya Demokrasi Meydanı bugün açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentte hayata geçirilen Demokrasi Meydanı'nın bugün açılacağını söyledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi meydan yenilemesi için ihale açtı. İhaleye giren 3 firmadan en yüksek fiyat veren firmayla sözleşme imzalandı.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Sakarya Demokrasi Meydanı Şubat'ta tamamlanacak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmalara ilişkin açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Demokrasi Meydanımızı Şubat ayında tamamlayarak şehrimize hediye edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Demokrasi Meydanı Sakarya'nın vitrini olacak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “ Şehir merkezinin vitrini Demokrasi Meydanı olacak” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin vitrininde yenileme çalışmalarımız hızla, Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı’ndaki kazı çalışmaları tamamlanıyor!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kazı çalışmalarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Yeni projeyle meydandaki kot farkını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı yıl içinde tamam!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi'nideki çalışmaları yerinde inceledi.

demokrasi şehitleri meydanı izmir Haberi

demokrasi şehitleri meydanı izmir


Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, yemokrasi Şehitleri Meydanı için 11 Ağustos Cuma günü saat 10.00’da yapım ihalesine çıkarak firmalardan gelen teklifleri değerlendirecek. 


“15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı”, alt geçidin üzerinde kentlilerin kesintisiz olarak denize ulaşabileceği, içerisinde dinlenme ve çocuk oyun alanlarının olduğu farklı tasarım ve peyzajıyla göz dolduracak. Yoğun yapılaşmanın ve trafiğin bulunduğu alan, İzmirDeniz projesi kapsamında yapılan düzenlemeyle İzmirliler’in denizle bütünleşeceği, kent içinde nefes alacağı bir alana dönüşmüş olacak. Alt geçidin üstünde 71 bin 500 metrekarelik alanda oluşturulacak yeni kent meydanı, İzmirlileri 1200 metrekarelik sahil şeridi ile buluşturacak.  Ayrıca yeni düzenleme sayesinde, Mithatpaşa Parkı’nın kara tarafında kalan tarihi doku da daha görünür ve algılanır hale...