05 / 05 / 2024

Demokrat Parti merkez binası

Demokrat Parti merkez binası

Türk siyasi tarihinin en önemli partileri arasında yer alan Demokrat Parti'nin Ankara'dkai genel merkez binası icradan yeniden satışa çıkarıldı. 

Demokrat Parti’nin genel merkez binası 154 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Demokrat Parti’nin genel merkez binası icradan satışa sunulacak. 13 bin 500 metrekare üzerine kurulu petek kubbeli bina için belirlenen bedel 154 milyon lira olarak belirlendi.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Hillary Clinton'dan kripto para yorumu!

Eski Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton, kripto paralara yönelik sert eleştiride  bulunarak, dijital paranın ülkeleri zayıflattığını dile getirdi. 

Almanya'da kira artışının kısıtlanması önerisi kabul edilmedi!

Almanya’da 26 Eylül seçimlerinde birinci olan Sosyal Demokrat Parti ile ortaklık kurmak istediği Yeşiller ve Liberaller arasındaki koalisyon anlaşması hızlı gelişiyor. Seçimler öncesi, “Servet vergisi gelecek. Kira artışı yasaklanacak. Emlak vergileri artacak” iddiaları ise boşa çıktı.

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları 6 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt'ta inşa edilen deprem konutlarının 6 ay içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

AK Parti Genel Merkezi’ne ek bina yapılıyor!

2023 seçimleri için üyelerini yenileyen AK Parti, Ankara ilimizde bulunan Genel Merkez yerleşkesini de büyütüyor. AK Parti, yeni ek bina için inşaata başladı.

Öznur Çalık: Malatya'daki deprem konutlarının ihale bedeli 2 milyar TL!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020'de Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da bu yılın haziran ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenen konutların 25 bin kişiye sıcak yuva olacağını söyledi.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Malatya'daki deprem konutları 7 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Elazığ depreminde evleri ağır hasar görenler için yapılan konutların bir kısmının hak sahiplerine teslim edildiğini, 7 ay içinde de kalan 3 bine yakın konutun vatandaşlara teslim edileceğini söyledi.

Malatya'daki depremzedelerin konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'daki depremzedelere konut müjdesi verdi. Çalık, "Yıl sonuna kadar 2 bin konutun yapımı tamamlanarak vatandaşlarımıza teslim edilmiş olacak" dedi. 

Mike Bloomberg Colorado’da 45 milyon dolara çiftlik aldı!

Mike Bloomberg, Demokrat Parti’den ABD başkanlığına aday adayı olmuştu. Fakat ünlü iş insanı beklediği desteği göremeyince 4 Mart'ta adaylıktan çekildi. Kampanya sürecinde 1 milyar dolar harcayan Bloomberg, Colorado’dan 45 milyon dolara çiftlik satın aldı...

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.

Gültekin Uysal : Koruma altındaki doğal alanlar yapılaşmaya açılıyor!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamındaki çalışmaları değerlendirdi…

Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi Çanakkale'de yapılıyor!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek bayram tatilini bir kenara bırakıp bölgede devam eden yatırım çalışmalarını inceledi.

Demokrat Parti merkez binası Haberi

Demokrat Parti merkez binası

Türk siyasi tarihinin en önemli partileri arasında yer alan Demokrat Parti'nin Ankara'dkai genel merkez binası icradan 2. kez satışa sunuldu.

Vatan Gazetesi'nden Özgür Topuz'un haberine göre, DP’nin Ankara’daki merkez binası icradan satılığa çıkartıldı. 13 bin 500 metrekarelik alan için 154 milyon 335 bin TL muhammen bedel belirlendi.

İkinci açık artırma
Ankara 25. İcra Mahkemesi, açık artırma tarihi olarak ilk önce 8 Mart 2017 olarak açıklamıştı. Ancak açık artırma ihalesi,  alacaklının yaptığı itiraz üzerine yapılamadı ve ilk artırma 25 Ekim tarihinde gerçekleşti.

Açık artırma ihalesine kimse katılmayınca parti genel merkezinin satışı gerçekleştirilemedi. Alacaklı firmanın talebi üzerine ikinci açık artırma kararı alındı ve yeni tarih 27 Aralık olarak belirlendi.

Ticari alana dönüştürüldü
DP merkez binasının bu ihale ile satılabileceği konuşulıyor. Kulislerde konuşulan satış işlemine neden...