21 / 05 / 2024

Demrede iskele yapılacakmı

Demrede iskele yapılacakmı

Hristiyanlar için kutsal olan Noel Baba Kilisesi'nin bulunduğu Antalya'nın Demre ilçesinde yapımı devam eden yat limanına kruvaziyer gemilerinin de yanaşabilmesi için 330 metre uzunluğunda iskele yapılması istendi.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Mat İskele Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat İskele Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Kıyı kanunu değişikliğiyle deniz kenarına iskele yapımı kısıtlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Kıyı Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik'te yapılan değişiklikle kıyılarda güneşlenme, denize girme, sportif amaçlı rekreaktif iskelelerin yapımına standart getirildi. 

Bodrum'da sitenin sahil kısmında kaçak iskele inşa edildiği iddiası!

Muğla Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki sitenin sahil kısmına kaçak iskele yapımı için kum döküldüğü ihbarı üzerine bölgeye sahil güvenlik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Yassıada'ya Savarona için iskele yapılacak!

Adı "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olacağı açıklanan Yassıada'ya Atatürk'ün yatı olan Savarona'nın da yanaşacağı iskele yapılacak.

Mş Dizayn İskele Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mş Dizayn İskele Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Selim Aksoy ve Şahin Günay imzasıyla kuruldu.

Enis İskele Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis İskele Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Yeşilkaya, Engin Yıldız, İsmail Lafcı ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Sancaktepe, Safa Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu.

Mada Adası'na iskele yapılacak!

Beyşehir Gölü’nde 150 yılı aşkın süredir yaşamın devam ettiği Anadolu’nun bilinmeyen adası Mada’yı 700 metre uzaklıktaki karaya bağlamak için iskele yapılacak

Ulusoy: Yenikapı miting alanı yüzer iskele olsun

Yenikapı meydanının yılda 4 gün kullanıldığını belirten TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Sadece 5-6 ayda Yenikapı'ya yüzer bir iskele yapılabilir. Galataport özelleşti. 80 geminin iptali demek" dedi.

Folkart Blu Çeşme satılık!

Folkart Blu Çeşme satılık dairelerin fiyatları 306 bin Euro'dan başlıyor. Paşalimanı Fenerburnu'nda yükselen Folkart Blu Çeşme projesi denize sıfır konumda yer alıyor. Projeye özel iskele yapılıyor...

Karaköy Şehir Hatları'na yeni vapur iskelesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi Ve İskele Binası Yapımı Projesi için harekete geçti. Yeni iskele yapımı projesi yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak...

1947 yılında Kuruçeşme'de modern kömür tesisat yapılacakmış!

1947 yılında Denizyolları İdaresi'yle anlaşma yapan İstanbul Belediyesi, Kuruçeşme'de 2 kilometre uzunluğunda bir saha tutan kömür depolarının yerine 370 metre uzunluğunda modern bir tesisat yaptıracakmış.

1946 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Maçka Silahhanesi'ne taşınacak!

1946 yılında Fındıklı'da eski Meclis-i Mebusan binasında bulunan Güzel Sanatlar Akademisi, Belediye'ye devredilen eski Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış. Silahhane binasında, eğitime elverişli bir hale getirilmesi için, tadilat yapılacakmış.

Demrede iskele yapılacakmı Haberi

Demrede iskele yapılacakmı

Demre Yatırımcıları İnşaat Turizm Ortak Girişimi Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi (DETUYAB) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akmcıoğlu, Noel Baba Kilisesi ile başta Myra Antik Kenti olmak üzere bir çok tarihi kent bulunan Demre'de denizde 400, karada 300 yat kapasiteli liman inşaatının devam ettiğini belirterek, "Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanlığı Altyapı Genel Müdürlüğü tarafından 2 yıl önce 25 müyon 889 bin lira üıale bedeli ile devreye alman yat limanı inşaatım Üstün-El İnşaat Ticaret AŞ ile Zihni Üstün ve Oğulları İnşaaf m sürdürüyor. İnşaat tamamlanmadan yat limanına kruvaziyer gemilerin yanaşabilmesi için 330 metre uzunluğunda iskele yapılması ülke ve bölge turizmi için çok önemli" diye konuştu. 



İskele talebi konusunda hazırladıkları rapor ve bir dosyayı bakanlığa sunduklarını aktaran Akmcıoğlu, "700 yat kapasiteli yat limanı...