03 / 05 / 2024

Deniz Akkaya nın evi

Deniz Akkaya nın evi

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ve müsilaj açıklaması!

"Kanal İstanbul, deniz salyasını azaltacak" diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarıyla gündemde dikkat çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakan Karaismailoğlu'nun açıklamasına ilişkin konuştu.

Naci Görür'den Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yapılan 'Kanal İstanbul deniz salyasını bitirecek' değerlendirmesine ilişkin konuştu.

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sayın ve Selin Arat ortaklığında kuruldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı. 

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Deniz Ötesi İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Deniz tarafından kuruldu.

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Allegra Caracciolo ve Deniz Akalın Torino’daki malikaneye taşındı!

Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ve Deniz Akalın Torino’daki lüks malikaneye taşındı. 150 yıllık malikanenin değeri ise 140 milyon dolar olarak açıklandı.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Deniz Akkaya nın evi Haberi

Deniz Akkaya nın evi

Ünlü sunucu ve model, kızı Ayşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındı. Deniz Akkaya'nın yeni evi Küçük Bebek sırtlarında... Evi için kesenin ağzını açan Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi. Ünlü sunucu, böylece tüm yatırımını da yeni evine harcamış...