05 / 05 / 2024

deniz bank kentsel dönüşüm

deniz bank kentsel dönüşüm

Ankara Rixos Gran'da Deniz Bank, Bakanlık ile Kentsel Dönüşüm'de uygulanacak devlet destekleri ile ilgili protokol imzalayacak...

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

Yüksek faizli kredi seçenekleri ile Deniz Bank şubesine gitmenize gerek kalmadan finansal sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.  DenizBank, yeni müşteriler için faizsiz kredi kampanyası ile finansal ihtiyaçlara çözüm sunuyor.

Kredi düşünenler dikkat! Deniz bank yüzünüzü güldürebilir

Deniz bank 'MobilDeniz' cep telefonu uygulaması üzerinden müşterisi olana TL Mevduatınıza %26,00  ''hoş geldin'' faizi veriyor Kampanya ile ilgili detaylar haberimizin içeriğindedir.

Kentsel dönüşüm için ortak akıl çağrısı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Türkiye'de kentsel dönüşüme öncelik verilmeli!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında İzmir ve Türkiye'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Kocaeli Deniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı, Deniz Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Fahiş kira ev fiyatlarına çözüm kentsel dönüşüm!

Hürriyet Gazetesi'nden Deniz Sipahi, bugünkü köşe yazısında Türkiye genelinde konut fiyatlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşüm çalışmalarının nasıl olması gerektiğini kaleme aldı.

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli Deniz Şimşek tarafından kuruldu.

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen son bina yıkıldı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, deniz dolgusu üzerinde olan ve korozyon sebebiyle tehlike arz ettiği belirlenen son binanın  yıkımı gerçekleşti. 

Rize'de Deniz Sitesi sakinleri kira yardımı için başvurular başladı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dâhilinde yıkımı yapılan Deniz Sitesi sakinleri için kira yardımı başvuruları başladı.

Kentsel dönüşüm Rize'de kira ücretlerini artırdı!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon nedeniyle riskli duruma gelen 23 hektarlık alandaki 118 dükkân, 174 ofis ve 60 konutta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Kentsel dönüşüm ile birlikte bölge kira ücretleri arttı.

deniz bank kentsel dönüşüm Haberi

deniz bank kentsel dönüşüm

Deniz Bank, Bakanlık ile Kentsel Dönüşüm konusunda uygulanacak devlet desteklerini içerek protokolü imzalıyor. 


Program

Tarih: 21 Ocak 2013, Pazartesi

Yer: Rixos Grand Ankara Atatürk Bulvarı No: 183 Kavaklıdere

10.00-10.30 Karşılama ve kayıt

10.30-11.30 İmza töre

11.30-12.00...