02 / 05 / 2024

Deniz GYO değerleme raporları

Deniz GYO değerleme raporları

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kaynaşlı gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı.

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Deniz GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Deniz GYO, portföyünde bulunan ve yıl içinde alınacak varlıkların değerlemesinin yaptırılması amacıyla; Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatınca tanımı yapılmış ve yetki verilmiş değerleme hizmeti alınacak şirketlerini seçti. 

Deniz GYO Bodrum parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun "Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 928 ada 2 ve 929 ada 3 parsellerde" geliştirilen gayrimenkul projesine ait Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 42 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO Le Chic Tarabya projesi değerleme raporu!

Deniz GYO'nun Le Chic Tarabya projesine ilişkin Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO Metrokent Okul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "Ankara Etimesgut Eryaman Mah. 46480 Ada 1 Parselde "A blok eğitim tesisi ile C Blok"a ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO Göksu AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi 48147 Ada 1 Parsel Göksu AVM'de  46 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO değişik vadelerde, 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için SPK'ya başvuruda bulundu. Eş zamanlı olarak Borsa İstanbul A.Ş.'ne borçlanma ihraç başvurusu yapıldı. 

Doğuş GYO değerleme şirketini değiştirdi!

Doğuş GYO, değerleme şirketlerinde değişiklik yapıldığına ilişkin yönetim kurulu kararı aldı ve SPK onayı alınmak üzere başvuru yaptı. Değerleme şirketinin değiştirilmesine yönelik başvurusu onaylandı. 

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

Yeşil GYO, değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

Deniz GYO gayrimenkul değerleme alacağı şirketi seçti!

Deniz GYO, 2020 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.  ile  Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarını belirledi.

Deniz GYO değerleme raporları Haberi

Deniz GYO değerleme raporları

Deniz Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III No 48.1 Tebliğ ve 20.07.2007 tarih - 27/781 sayılı Kurul İlke Kararı çerçevesinde yaptığı değerlendirme sonucu; Şirketimiz portföyünde yer alan gayrimenkullerle ilgili olarak Temmuz-2014 tarihinde Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporları, Kurul tarafından değerleme şirketine hitaben iletilen 25.09.2014  tarih ve 888-9422 sayılı yazı ile revize edilmesi talep edilmiştir.


Şirketimiz portföyünde yer alan Düzce-Kaynaşlı  iki adet villaya ilişkin  21.07.2014 tarihinde KAP'ta ilan edilen değerleme raporunun, Kurul talebine istinaden Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından revize edilmiş hali ekte yer almaktadır. 


Revize raporlarda gayrimenkullerin ekspertiz değerlerine ilişkin herhangi bir değer değişimi olmayıp, revizeler Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından ilgili mevzuata uyum çerçevesinde...