19 / 05 / 2024

deniz gyo olağandışı fiyat

deniz gyo olağandışı fiyat

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın SPK'nın Özel Durumlar Tebliğine göre kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır... 

Deniz GYO'nun olağan genel kurul kararları tescillendi!

Deniz GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı sonuçları, 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

Deniz GYO'nun fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Deniz GYO tarafından hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Yeşil GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Deniz GYO 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO değişik vadelerde, 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için SPK'ya başvuruda bulundu. Eş zamanlı olarak Borsa İstanbul A.Ş.'ne borçlanma ihraç başvurusu yapıldı. 

Deniz GYO Bahçeşehir AVM'de 2 bağımsız bölüm 6 milyon TL'ye satıldı!

Deniz GYO'nun Başakşehir'de bulunan ana gayrimenkulde konumlu, toplam KDV dahil 5 milyon 156 bin TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 4 ve 5 nolu bağımsız bölümler KDV dahil 6 milyon 18 bin TL tutarında bedel ile satışı yapıldı. 

Halk GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Halk GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Deniz GYO'nun 67 milyon TL'lik finansman bonosu ihracı tamam!

Deniz GYO'nun nitelikli yatırımcılara satışa sunulan TRFDZYO32126 ISIN kodlu 84 gün 10 Mart 2021 vadeli 67 milyon TL nominal değerli finansman bonosunun ihracı tamamlandı. 

Deniz GYO'nun 96 milyon TL'lik finansman bonosu itfası tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan TRFDZYOA2017 ISIN kodlu 84 gün vadeli, 96 milyon TL nominal değerli finansman bonosu vadesinin itfa işlemi gerçekleşti.

Deniz GYO 1 milyar TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesine karar verildi. 

Servet GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet GYO, şirketin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını açıkladı.

Deniz GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Deniz GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Deniz GYO'nun sermaye artırımı tescil edildi!

Deniz GYO'nun 50 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakit karşılığı olmak üzere 100 milyon TL artırılarak 150 milyon TL'ye yükseltilmesi tescil edildi.

Deniz GYO'nun sermayesi 150 milyon TL'ye yükseltildi!

Deniz GYO'nun 50 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakit karşılığı olmak üzere 100 milyon TL artırılarak 150 milyon TL'ye yükseltilmesine karar verildi.

deniz gyo olağandışı fiyat Haberi

deniz gyo olağandışı fiyat

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulunun Özel Durumlar Tebliğine göre, kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. 

Deniz GYO'nun KAP açıklaması: 
Borsa İstanbul A.Ş. tarafından Şirketimize gönderilen 24.07.2020 tarih ve BİAŞ-2-3193 sayılı "Olağandışı fiyat ve miktar hareketi" konulu yazı ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yapılması talep edilmiştir.

Şirketimiz hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...