10 / 05 / 2024

Deniz Işığı Denizde Emlak adres

Deniz Işığı Denizde Emlak adres

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ronny Heinz Buschbeck  tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehre uyarı: 7'nin üzerinde deprem görülebilir!

İzmir’de gerçekleştirilen deprem konulu konferansa katılım sağlayan Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Anadolu coğrafyasının faylarla çevrili olduğuna değinereki “İzmir’de yalnızca deniz içersiinde değil her yerde faylar var.” diyerek önemli uyarılar yaptı.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Deniz GYO 2021'de 22.7 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Deniz GYO, 2021 yılı içerisinde yıllık kira bedeli toplamı yaklaşık 22.7 milyon TL + KDV olan kiralama işlemi gerçekleştirdi.

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Deniz GYO çıkarılmış sermayesini 800 milyon TL'ye yükseltmek için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 400 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında tamamı nakit karşılığı olmak üzere 400 milyon TL artırılarak 800 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin SPK'ya başvuru yapıldı.

Deniz GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO tarafından şirket ödenmiş sermayesinin 400 milyon TL'ye çıkarılması sebebiyle esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu.

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı.

Deniz Feneri Derneği'nin İdlib'de yaptığı 900 briket eve aileler yerleşiyor!

Deniz Feneri Derneğinin İdlib'de savaş mağduru aileler için hayata geçirdiği briket evler tamamlandı.

Rize'de Deniz Sitesi sakinleri kira yardımı için başvurular başladı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dâhilinde yıkımı yapılan Deniz Sitesi sakinleri için kira yardımı başvuruları başladı.

Deniz GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Deniz GYO, portföyünde bulunan ve yıl içinde alınacak varlıkların değerlemesinin yaptırılması amacıyla; Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatınca tanımı yapılmış ve yetki verilmiş değerleme hizmeti alınacak şirketlerini seçti. 

Deniz Işığı Denizde Emlak adres Haberi

Deniz Işığı Denizde Emlak adres

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ronny Heinz Buschbeck  tarafından kuruldu.


Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1. Konut, ticari ve turizm amaçlı gayrimenkullerin alımı, satımı, kiraya verilmesi işlerini yapmak, 2. Başta emlak ve gayrimenkul amaçlı olmak üzere çeşitli alanlarda yatırımlar yapmak, 3. Bina yapım ve inşaat malzemelerinin ithalat, ihracat ve toptan ticaretini yapmak, 4. Çeşitli gıda ürünlerinin ithalat, ihracat ve toptan ticaretini yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti...