27 / 05 / 2024

Deniz Karataş Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu

Deniz Karataş Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, Federasyonun 5.Olağan Genel Kurulunda yeniden yönetime seçildi ve Antalya'yı Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı.

Deniz GYO'dan kar dağıtım açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Deniz GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından kar dağıtımı yapılmaması hususunun, yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Deniz GYO 2017 kar dağıtım tablosu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Deniz GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı.

İnşaatta 'kadın usta' dönemi başlıyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı. Karataş, inşaat sektöründe kadın önemine değindi.

Türkiye'de kiraya vermek için ev alınır mı?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyesi, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ''Türkiye'de kiraya vermek için ev alınır mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Deniz Karataş'tan site içi evler için uyarı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ‘site içi evler’ için uyarılarda bulundu. Karataş, sektöründe uzun süredir eğilimin, site içi evlerde olduğunu belirtti.

İşte Enerji Kimlik Belgesi ile ilgili tüm detaylar!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyesi Deniz Karataş, binalarda zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı. İşte o haber...

Deniz Karataş: 2017'de Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm ile ilgili yasal çerçevelerin 2017’de belirlenmesini gerektiğini belirterek “ ‘Müteahhitlik Hizmet Yasası’ çıkarılmalı” diye konuştu.

Deniz Karataş: Dönüşüm şehir bazında olmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşümün bir yenilenme olduğunu belirtti. Karataş, "Antalya'nın acilen kentsel dönüşüme ihtiyacı vardır"dedi.

Deniz Karataş Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Haberi

Deniz Karataş Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu


Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu'nun (TİMFED) 5. Olağan Genel Kurulu 30 birlik başkanları ve 80 bin üyeyi temsil eden delegasyonun yüksek katılımıyla TOBB Birlik Merkezi'nde Ankara' da gerçekleştirildi. Federasyon Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş'ın da yer aldığı 20 üst kurul delegesi Ankara'ya çıkarma yaptı. Genel Kurulun açılış konuşmalarını; TİMFED Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ,TOBB Başkam M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ,Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce gerçekleştirdi. 

Genel kurulda İstanbul Ticaret Odası başkanı İbrahim Çağlar, eski Ankara milletvekili Faruk Koca, belediye başkanları, konfederasyona bağlı diğer federasyon başkanları ve yönetimleri de hazır bulundu.Türkiye'de 300 binin üzerinde müteahhitlik yapan kişi bulunduğunu anlatan Tellioğlu, bunların yaklaşık 200 bininin iyi niyetli bir şekilde...