25 / 07 / 2024

Deniz Katı Atıkları Stratejik Eylem Planının Hazırlanması ve Pilot Uygulama Yapılması

Deniz Katı Atıkları Stratejik Eylem Planının Hazırlanması ve Pilot Uygulama Yapılması

Çevre ve Şehircilik Erdoğan Bakanı Bayraktar, 28 kıyı kentindeki 1.465 kişinin 6 ay süreyle deniz çöpleri temizliğinde kullanılmak üzere istihdam edileceğini bildirdi

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beypazarı Evsel Katı Atık Transfer Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin talebi ile Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen 5.000 metrekarelik alanda Evsel Katı Atık Transfer Merkezi inşaat çalışmaları başladı.

Çanakkale Lapseki Katı Atık Arıtma projesi için yer teslimi yapıldı!

Lapseki ve Çardak belediyeleri tarafından ortak hazırlanan ’Katı Atık Arıtma Projesi için yer teslimi yapıldı. Tasarım Restorasyon İnşaat'ın yüklenici firması olduğu proje 500 günde tamamlanacak.

Ordu Havalimanı taş ocağı, katı atık depolama tesisi olacak!

Çöp sorununa büyük ölçüde neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu-Giresun Havalimanı taş ocağını, katı atık depolama tesisi olarak kullanmaya hazırlanıyor.

İzmir katı atık bertaraf tesisi mecliste!

İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir'e yapılması planlanan katı atık bertaraf tesisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yiğit, katı atık bertaraf tesisi konusundaki izin süreçlerinin bir türlü sonuçlanmadığını belirtti..

Bodrum Torba İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım Tesisi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Torba Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım tesisinin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle yapıldı.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi 5 ay erken bitecek!

MANİSA'da yarım asırdır sorun olan vahşi çöp depolama alanındaki görüntü, Uzunburun'da yapımı süren Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama tesisinin tamamlanmasıyla sona erecek.

Aziz Kocaoğlu, Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında konuştu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında verilen kararı değerlendirerek yorum yaptı.

Bodrum'da katı atık depolama tesisi projesi yapılacak mı?

Bodrum'da bir grup vatandaş, yapımı planlanan katı atık depolama tesisi projesini ağaçlara sarılarak protesto etti.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi 2017'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Yunusemre İlçesine bağlı Uzunburun mahallesine bin 200 metre uzaklıkta bulunan alanda çalışmasına başladığı Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Ocak tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Üsküdar İçerenköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Beylikdüzü'nde moloz atıkları belediye tarafından temizleniyor!

İLÇE genelinde moloz atıkları oluşmaması için çalışan Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, kontrolleri sayesinde kaçak dökümlere de engel oluyor.

Afşin'e katı atık tesisi kuruluyor!

Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'ne kurulacak katı atık tesisiyle ilgili saha gezisi yapıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata tarafından da katılımcılara atık yönetimi konusunda bilgi verildi.

Deniz Katı Atıkları Stratejik Eylem Planının Hazırlanması ve Pilot Uygulama Yapılması Haberi

Deniz Katı Atıkları Stratejik Eylem Planının Hazırlanması ve Pilot Uygulama Yapılması


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 28 kıyı kentindeki 1.465 kişinin, 6 ay süreyle deniz çöpleri temizliğinde kullanılmak üzere istihdam edileceğini kaydetti. 


     MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'nin yazılı soru önergesini yanıtlayan Bayraktar, deniz çöplerinin temizliğinde görevlendirilmek üzere, kıyı illerinde yer alan il müdürlüklerince Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan personel talebinde bulunulduğunu ifade etti. 


     Bakanlık tarafından temin edilecek personelin il müdürlüklerince belediye başkanlıklarında görevlendirileceğini belirten Bayraktar, 28 kıyı kentinde ikamet eden bin 465 vatandaşın 6 ay süreyle deniz çöpleri temizliğinde kullanılmak üzere istihdam edileceğini kaydetti. Bayraktar, Kalkınma Bakanlığı tarafından 2013 yılı yatırım programına dahil edilen "Deniz Katı Atıkları Stratejik Eylem Planının Hazırlanması ve Pilot Uygulama Yapılması" projesinin bu yıl içerisinde sonuçlandırılmasının hedeflendiğini belirtti. 


     Bayraktar, deniz çöpleri ile...