06 / 05 / 2024

Deniz Lisesi çatı yapım işi

Deniz Lisesi çatı yapım işi

Milli Savunma Bakanlığı İstanbul İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı, Deniz Lisesi kliği öğrenci yemekhane, yatakhane binası ahşap oturtma çatı yapılması işini 7 Ağustos 'ta ihaleye çıkarıyor.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Hatay Madenli Yat Limanı'nın temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli atıldı.

Hatay'da Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nin temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Konutta atıl kalmış stok yok!

Emlak Katılım Bankası olarak faaliyetine başlayan EmlakBank’ın Genel Müdürü Deniz Aksu, konutta atıl kalmış bir stok bulunmadığını, üreticilerin kredi için konut stoklarını bankalara teminat verdiğini anlattı. Aksu, “Teminatta olmayan konut stoku yok” dedi.

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi temel atma töreni, Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kocaeli Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temelini attı.

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli atıldı!

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli, Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından düzenlenen törenle atıldı. 

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

Şişli Meslek Lisesi yerine AVM geliyor!

Yıllardır tartışılan Şişli Endüstri Meslek Lisesi yerine AVM ve rezidans projesinin ilk adımı atıldı, okulun bazı bölümlerinda yıkımlar gerçekleştirildi. 

Deniz Lisesi çatı yapım işi Haberi

Deniz Lisesi çatı yapım işi

Deniz Lisesi kliği öğrenci yemekhane, yatakhane binası ahşap oturtma çatı yapılması işi Milli Savunma Bakanlığı İstanbul İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı tarafından ihaleye çıkıyor. Deniz Lisesi kliği öğrenci yemekhane, yatakhane binası ahşap oturtma çatı yapılması işinin ihalesi 7 Ağustos'ta saat 10.30'da Milli Savunma Bakanlığı İstanbul İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'nda yapılacak. 


İhale sonrasında sözleşme imzanlandıktan sonra 5 gün içinde işe başlanacak ve toplam 100 günde tamamlanacak. 



İHALE İLANI:



2014/84950 İKN. MSB.İSTANBUL İNŞAAT EMLAK BÖLGE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 226


DZ LİSESİ KLİĞİ ÖĞRENCİ YEMEKHANE/YATAKHANE BİNASI AHŞAP OTURTMA ÇATI YAPILMASI


MİLLİ SAVUNMA BAKANLİĞİ İSTANBUL İNŞAAT EMLAK BÖLGE BAŞKANLIĞI


DZ LİSESİ KLİĞİ ÖĞRENCİ YEMEKHANE/YATAKHANE BİNASI AHŞAP OTURTMA ÇATI YAPILMASI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı...