01 / 05 / 2024

deniz parkı yıkıldı mı

deniz parkı yıkıldı mı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski başkanı Macit Özcan, kendi döneminde yapılan ve yaklaşık 35 milyon liraya mal olan Deniz Park’ın yıkımının usulsüz olduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu...

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı.

Çeşme'de sit alanında inşa edilen taş bina yıkıldı!

Çeşme'de deniz kenarı ve Sit Alanı'na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E'ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını tamamladı.

Çeşme'de sit alanına inşa edilen taş bina yıkıldı!

İzmir Çeşme'de deniz kenarı ve sit alanına yapılan taş bina yıkıldı.

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Kuşadası'nda metruk binanın ikinci katındaki duvarlar yıkıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan metruk bir binanın ikinci katındaki duvarları yıkıldı. Olay sonucu park halinde bulunan bir otomobil ve bir işletmenin çatısı zarar gördü.

Tarsus'ta mevzuata aykırı yapı yıkıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından park alanlarında daha önceden mevzuata aykırı olarak inşa edilen yapılar yıkıldı.

Bursa Altınova'daki 2 katlı bina yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi, şehre nefes aldıracak park, meydan ve yeşil alan kazandırmak için kamulaştırılan 2 katlı bina, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. 

Maçka Parkı'ndaki kafe yıkıldı!

Şişli Maçka Parkı'nda hakkında yıkım kararı bulunan bir kafe İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı. 

Muğla Milas'taki 100 yıllık tarihi bina yıkıldı!

Muğla Milas'ta yer alan tescilli tarihi binanın yıkımı gerçekleşti. Arasta Park’ı içerisinde bulunan 100 yıllık tarihi yapı, Milas Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Marmaris Emel Sayın Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Marmaris'te "Emel Sayın Koyu" olarak da bilinen İnbükü Tabiat Parkı'ndaki kaçak yapılar yıkıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün gelişme planı hazırlayarak önümüzdeki yıl İnbükü Tabiat Parkı'nı tekrar hizmete açacağı öğrenildi.

İskenderun Kurtuluş'taki gecekondular park için yıkıldı!

İskenderun Belediyesi şehrin merkezine yeni bir yeşil alan daha kazandırıyor. Kurtuluş Mahallesi eski İŞKUR binası arkasında oluşturulacak yeni yeşil ve park alanı için gecekondu binalar yıkıldı.

Samsun Çarşamba'da kaçak yapılar yıkıldı!

Samsun Çarşamba'da deniz kenarında kaçak olduğu tespit edilen 11 binanın yıkımına karar verildi. Samsun Büyükşehir Belediyesince yıkım kararı alınan yapılar yıkıldı.

deniz parkı yıkıldı mı Haberi

deniz parkı yıkıldı mı


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski başkanı Macit Özcan, kendi döneminde yapılan ve yaklaşık 35 milyon liraya mal olan Deniz Park’ın yıkımının usulsüz olduğunu ileri sürerek, MHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında, ’Görevi Kötüye Kullanma’ iddiasıyla suç duyusunda bulundu.

Özcan’ın avukatı Ali Mahir Başarır tarafından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmek üzere İstanbul Anadolu Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan suç duyurusunda, Belediye Encümeni’nin onayından geçmeden verilen yıkım kararının usulsüz olduğu, bu nedenle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında, ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçundan kovuşturma kararı verilerek kamu davası açılması istenildi.

"AMAÇ, MÜVEKKİLİMİN İTİBARINI ZEDELEMEK"

Başarır, yaklaşık 8 sayfalık şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

"Tümüyle usulüne uygun ve kamu kaynağı kullanılarak yapılmış olan Mersin Deniz Park projesinde, müvekkilimin belediye başkanlığı yaptığı süre içerisinde halkın hizmetine...