14 / 05 / 2024

deniz salyası konut sektörü

deniz salyası konut sektörü

1.5 senedir Kovid-19 krizi yetmiyormuşçasına şimdi de deniz salyası denilen müsilaj tehlikesi ortaya çıktı. Müsilaj yalnızca İstanbul sahillerini değil ve tüm Marmara kıyılarını, Ege ve Karadeniz sahillerini de etkisi altına aldı. Salya, emlak sektörünü de etkiledi...

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Fua Deniz Park projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Önallar Flats satışta! Tuzla'ya deniz manzaralı 77 konut geliyor! 

İnşaatına kısa bir süre önce start verilen Önallar Flats projesinde konut satışları başladı. Peki Önallar Flats projesinde yer alan konutların fiyatları nasıl? Projede hangi konut tipleri yer alıyor?

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Artan konut fiyatları dar gelirleri zorluyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugün kaleme aldığı yazısında konut fiyatlarını değerlendirdi.

Konut sektörüne pandemi etkisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Ege'de yer alan konut fiyatlarını kaleme aldı.

deniz salyası konut sektörü Haberi

deniz salyası konut sektörü

1.5 senedir Kovid-19 krizi yetmiyormuşçasına şimdi de deniz salyası denilen müsilaj tehlikesi ortaya çıktı. Posta Gazetesi'nden Meltem Kara Söyleyenoğlu'nun haberine göre; müsilaj yalnızca İstanbul sahillerini değil ve tüm Marmara kıyılarını, Ege ve Karadeniz sahillerini de etkisi altına aldı. Durum bu şekilde olunca tatilciler paniğe kapıldı ve iptaller arttı. Müsilaj, emlak sektörünü de etkiledi. 

Marmara Denizi'nin başı, geçen senenin Kasım'ından beri su yüzeyini ve derinlerini kaplayan deniz salyasıyla (müsilaj) dertte. İstanbul, Adalar, Tekirdağ, Çınarcık, Bursa, Erdek, körfezler, sahiller ve denizin derinleri de kapsayacak şekilde bütün Marmara, yoğun müsilajla karşı karşıya.

EV BAKANLAR BEKLEMEYE GEÇTİ 

Marmara Denizi'nin kıyılarını etkisi altına alan, halk arasında deniz salyası şeklinde belirtilen müsilaj, gayrimenkul sektörünü de etkiliyor.

Salyanın kıyıya vurmadığı sahil kentlerinde bir duraksama yaşanmadı fakat kirliliğin görüldüğü kesimlerde...