17 / 05 / 2024

deniz süpürgesi Ölüdeniz

deniz süpürgesi Ölüdeniz

Fethiye Ölüdeniz'de son zamanlarda artan ve şikayetlere konu olan deniz kirliliği için sivil toplum örgütleri harekete geçti. Kaymakam Çalık'la görüşen sivil toplum temsilcileri, bin liralık deniz süpürgesi ile sorunun çözüleceğini söyledi.

Nilfisk çift turbo başlıklı toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürgeye adeta yeni bir soluk getiren çift turbo başlıklı toz torbasız süpürgelerin teknik özellikleri ve fiyatları araştırılıyor. Nilfisk ise bu konuda herkesin çok beğeneceği bir elektrikli süpürgeyle tüketicilerin karşısına çıkıyor. İşte detaylar...

A101’de filtre kahve makinesi 399 TL’ye, araç içi el süpürgesi 179 TL’ye, su dalgası maşası 349 TL’ye düştü!

A101’in 19 Ekim tarihli yeni aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda, filtre kahve makinesi 399 TL’ye, araç içi el süpürgesi 179 TL’ye, su dalgası maşası 349 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 19 Ekim 2023...

ŞOK Markete 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi geliyor!

ŞOK Market 14 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi satışa çıkartılacak.

BİM'de Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak!

BİM 29 Eylül Cuma aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

BİM’den eylül müjdesi geldi! elektrikli süpürge 2 bin 499 TL’ye, blender set 1.599 TL’ye, ışıklı kettle 379 TL’ye düştü!

Eylül ayına girer girmez büyük indirimler yapacak olan BİM, yine sürpriz indirimlerle geri dönüyor. Bu kapsamda, Fakir robot süpürge 4 bin 799 TL’ye, Braun blender set 1.599 TL’ye, ışıklı kettle 379 TL’ye düşecek. İşte 1 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

LG'nin yeni kablosuz dikey süpürgesi A9T Ultra satışa çıktı! İşte güncel fiyat listesi...

LG, otomatik toz boşaltma fonksiyonuna sahip, çıkarılabilir ve aynı anda şarj edilebilir bataryası ile 120 dakikaya varan kullanım sunmayı başaran yeni kablosuz dikey süpürgesi LG A9T Ultra'yı beğeniye sundu. Peki, LG A9T Ultra kaç TL, özellikleri ne? 

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!

A101’e hafta sonuna özel çılgın indirimler geldi. A101'de 3 Haziran’da araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü. İşte A101 Market 3 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler?

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde 3 farklı temizlik işlemi sunar. Bununla birlikte toz haznesi bulunan cihazın 5 yıl kullanma garantisi var. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Arnica ET14402 Cyclone Rose Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek motor gücü ve hepa filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

deniz süpürgesi Ölüdeniz Haberi

deniz süpürgesi Ölüdeniz

Kirlilik alarmı verilen Ölüdeniz'de, sorunun deniz süpürgesi ile çözülebileceği belirtildi. Fethiye Kent Konseyi, TEMA ve diğer sivil toplum örgütleri temsilcileri, konuyu Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'a iletti. TEMA Fethiye Temsilcisi Okyay Tirli, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Eskici, Fethiye Belediyesi Çevre Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak ve Fethiye ve Göçek arıtma tesislerinden sorumlu çevre mühendisi Sefa Türkmen, Çalık'ı makamında ziyaret etti. 


Makineyi alsınlar 


Ölüdeniz'de yaşanan kirliliğin kendilerini çok üzdüğünü anlatan Tirli, 3 bin liralık deniz süpürgesinin bir an önce alınmasını istedi. Tirli, görüşmenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ölüdeniz'den ayrılan konukların, "Yeniden gelmem" dediklerini söyledi. Valiliğin, deniz süpürgesi alımı için harekete geçtiğini, ancak görevden ayrılması nedeniyle konunun masada kaldığını belirten Tirli, acil önlem alınması gerektiğine dikkat çekti. 


Yüzde 90...