21 / 05 / 2024

Deniz Uçar özgeçmiş

Deniz Uçar özgeçmiş

Mimar Deniz Uçar kimdir? Mimar Deniz Uçar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Uçar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Deniz Uçar...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Kırmızı ette fiyatlar uçuşa geçmişti! Bakanlık kolları sıvadı!  

Yükselen fahiş fiyatlar her üründe olduğu gibi kırmızı et fiyatlarında da bi hayli, yükselmişti. Fahiş zamların ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı konu ile alakalı önlemlerine başvuracağını bildirdi.  

Marketlerde fiyatı uçuşa geçmişti, yine zamlanacak! Ama oradan ucuza alabilirsiniz

Et fiyatları marketlerde uçuşa geçti. Vatandaşlar aldıkları etin gramajında azaltmaya giderken, Tarım Kredi marketlerinden konuyla ilgili yeni bir adım geldi.

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Ünlü ekonomistten flaş tahmin! Olursa yatırımcı havalara uçar

Son dakika gelişmesi. Altın fiyatlarında son durum yakından takip edilmekte. Son günlerde yeniden yükselişe geçen gram altın 1019 TL seviyesine çıkarken, uzmanlardan gelen tahminler gündeme düştü. Altın fiyatlarında son durum. Altın yükselecek mi? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...

Yüksek kaliteye uygun fiyatlı kablosuz kulaklık: Mi True Wireless Earbuds Basic 2! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

Uygun fiyatlı fakat aynı zamanda kaliteli Bluetooth kulaklık mı arıyorsunuz? Mi True Wireless Earbuds Basic 2 imdadınıza yetişecek! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Bahattin Uçar 2020-2021'i değerlendirdi!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Uçar'ın değerlendirmesi...

Deniz Uçar özgeçmiş Haberi

Deniz Uçar özgeçmiş

Deniz Uçar kimdir?

Deniz Uçar, 1989 yılında Eskişehir'de doğdu. 2008 yılında Eskişehir Anadolu üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünde sanat eğitimine başladı. 


Ardından İçmimarlık bölümüne geçiş yaptı ve Endüstriyel tasarım bölümünde ikinci anadalına başladı. 2013 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İçmimarlık bölümünden mezun oldu. 


İstanbul ve Amsterdam'da staj deneyimlerinden sonra MARFA'da içmimar ve grafik tasarımcı olarak çalışmaya başladı.


Marfa Mimarlık

"Marfa açılımı bir şey ifade etmiyor. Marfa Amerika birleşik devletlerinin Texas eyaletinde bulunan bir çöl ismidir. Bu çölü özel kılan ise uçsuz bucaksız sarılığın ortasında bembeyaz parlayan, 5. caddeden düşmüş bir Prada mağazası olmasıdır. 2005 yılında, Michael Elmgreen ve Ingar Dragset isimli iki heykel sanatçısı bir şeyleri eleştirmek ve farklılık yaratmak adına yola çıkmışlar, ve başlangıç cümleleri "If you build it, they...