29 / 04 / 2024

Deniz Yatırım toplantı

Deniz Yatırım toplantı

Deniz Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Yatırım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüşmek üzere 20 Aralık'ta genel kurul toplantısı yapacak...

Ev yatırımı mantıklı mı?

Deniz Jeoloğu ve Jeofizikçisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak sosyal medya hesabından konut yatırımına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte Yaltırak'ın o paylaşımı...

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Altın ve dolarda ‘18 gün’ uyarısı! Altın ve dolara yatırım yapanlar elini çabuk tutsun!

ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artırımlarına ilişkin önümüzdeki günlerde izleyeceği strateji altının kaderini belirleyecek. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, 21-22 Mart tarihlerinde Fed’in yapacağı toplantıya dikkat çekerek altın ve dolara yatırım yapanları uyardı.

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Deniz Gürkan tarafından kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Türkiye'de yatırım değeri 90 milyar TL olan 300 bin konut dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 21. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Kurum, ülke genelindeki riskli yapılara değinerek kentsel dönüşüm süreçlerini paylaştı.

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Finci tarafından kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Baters Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baters Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Yazıcı ve Ersan Deniz ortaklığında kuruldu.

Deniz Yatırım toplantı Haberi

Deniz Yatırım toplantı

Deniz Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Şirketimizin 22.11.2013 tarihli Yönetim Kurulu kararı uyarınca,

Şirketimizin Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşümünün görüşüleceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın 20/12/2013 günü saat:11:00'de ve imtiyazlı pay sahipleri özel kurulunun 20/12/2013 günü saat:12:00'de "Deniz Akademi İstanbul Kampüsü Selma Akboğa Konferans Salonu Gülbahar Mahallesi Salih Tozan Caddesi No:18 Karamancılar İş Merkezi A Blok Mecidiyeköy/İstanbul" adresinde aşağıda belirtilen gündemle toplanmasına, katılan Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri tarafından oybirliği ile karar verildi.

OLAĞANÜSTÜ ve İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL GÜNDEMİ :

1. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması,

2. Şirketin Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm işlemleri kapsamında, 25.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanımızın 95.000.000 TL'ye yükseltilmesinin ve buna ilişkin Şirket esas sözleşmesinin Sermaye Piyasası Kurulu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığının onay...