30 / 04 / 2024

deniz yıldızı ulaşım bilgileri

deniz yıldızı ulaşım bilgileri

Deniz Yıldızı Kartal teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Deniz Yıldızı projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor

Deniz Yıldızı Kartal ödemeleri!

Konutların ön talep sürecine devam edilen Deniz Yıldızı Kartal ödemeleri henüz belli olmadı. DKY İnşaat tarafından inşa edilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire yer alıyor...

DKY İnşaat Deniz Yıldızı Projesi! Satışlar 2014'ün 2. yarısında başlayacak!

DKY İnşaat Deniz Yıldızı Projesi kapsamında ön talep süreci başladı. DKY İnşaat Deniz Yıldızı Projesi'ndeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

deniz yıldızı ulaşım bilgileri Haberi

deniz yıldızı ulaşım bilgileri

İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alan Deniz Yıldızı projesi DKY İnşaat imzası taşıyor. Deniz Yıldızı Kartal teslim tarihinden önce projeden bahsedelim.


DKY İnşaat Deniz Yıldızı projesi toplam 173 konuttan meydana geliyor.  Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. 


Deniz Yıldızı projesi tek blok halinde yükseliyor. Deniz Yıldızı Kartal projesi 2014 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulacak.


Deniz Yıldızı Kartal teslim tarihi!

Deniz Yıldızı Kartal teslim tarihi Eylül 2016 olarak belirlendi. Projede ön talep toplama süreci devam ediyor.


Deniz Yıldızı Kartal fiyat!

http://www.emlakkulisi.com/deniz-yildizi-kartal-fiyat/261279


Kartal Deniz Yıldızı iletişim!

http://www.emlakkulisi.com/kartal-deniz-yildizi-iletisim/254729


Deniz Yıldızı Kartal adres bilgileri!

http://www.emlakkulisi.com/deniz-yildizi-kartal-adres-bilgileri/254721


Kartal Deniz Yıldızı metroya 2.5 kilometre, E-5'e 1,3 kilometre, Pendik Marina'ya 2 kilometre, havalimanına 13 kilometre mesafede yer alıyor.


Deniz Yıldızı Kartal satış ofisi!

Telefon numarası:...