26 / 07 / 2024

denizatı sitesi satışa mı çıkıyor

denizatı sitesi satışa mı çıkıyor

İ.E.T.T. İşletmeleri Genel Müdürlüğü İstanbul, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde yer alan Denizatı Kent Sitesi'nin 405 Pafta, 1782 ada, 19-20-21-22 ve 27 numaralı parsellerini 22 Ocak 'ta satışa çıkarıyor...

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu!

Fiyat performans açısından oldukça iyi bir seçenek olan Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi olan n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu.

A101'de Stanley termos çeşitleri uygun fiyata satışa çıktı! İşte A101 online alışveriş sitesi Stanley fiyat listesi...

A101, online alışveriş sitesinde Stanley termos çeşitlerini uygun fiyata satışa çıkardı. Peki, A101'de Stanley termos çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

A101 lüks marka saatleri satışa çıkardı! Michael Kors, Guess, Armani, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını yazdıran A101, müjdeyi verdi! A101, resmi internet sitesi üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardığını duyurdu. Michael Kors, Guess, Fossil, Seiko, Armani, Tommy Hilfiger, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Şişli'deki 2 ASM binası satışa sunuldu!

İstanbul, Şişli’deki 2 aile sağlığı merkezi sahibinden sitesi aracılığıyla mülk sahibi tarafından satışa sunuldu. İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Recep Koç, bu gibi durumların daha önceden de yaşandığını belirtti. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 123 iş yeri satışa çıkıyor!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde yer alan 123 iş yerini satışa çıkarıyor. 

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi satış ihalesi 17 Temmuz'da!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde yer alan 79 adet dükkan 17 Temmuz'da yapılacak ihaleyle satışa çıkacak.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

denizatı sitesi satışa mı çıkıyor Haberi

denizatı sitesi satışa mı çıkıyor


İ.E.T.T. İşletmeleri Genel Müdürlüğü Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde yer alan Denizatı Kent Sitesi'nin 405 Pafta, 1782 ada, 19-20-21-22 ve 27 numaralı parsellerini satışa çıkarıyor. 22 Ocak 2014 tarihinde satışa çıkacak gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli 96 milyon lira, geçici teminat bedeli ise 2 milyon 880 bin lira olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için