29 / 04 / 2024

Denizli Ak Vadiye havuz mu yapılacak

Denizli Ak Vadiye havuz mu yapılacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Ak Vadi Konutları’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli'de depremzedeler için kalıcı konutlar yapılacak!

Depremzedelerle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Depremzede vatandaşlarımız için kalıcı konutlar inşa edilene kadar barınacakları yaşam evleri olarak nitelendirilen konteynırların bölgeye sevk edildi. Şimdi de kalıcı konutların yapılması ile ilgili süreç başlamıştır." dedi.

Pamukkale'de kaçak yapı avı hızlandı!

Denizli Valiliği tarafından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce Pamukkale'de başlatılan 15 ahşap kaçak yapının kaldırılması için çalışmalar hızlandı.

Akça Holding çalışanları için site inşa etti!

Akça Holding çalışanları ev sahibi olması için bir proje geliştirdi. Holding Denizli'de siteler kurdu. Çalışanlar aylık 1000, bin 500 TL ödeyerek siteler ev satın aldılar.

Denizli Acıpayam'a 168 konut müjdesi!

AK Parti Denizli Milletvekili Tin, "Denizli’deki deprem mağdurları için devletin tüm ilgili birimleri seferber oldu. Acıpayam’da var olan 168 konut, depremzedelerin emrine verilecek" dedi...

Denizli Baklan'da tarım arazileri birleştiriliyor!

Denizli Baklan Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Gülsever, tarım arazilerini birleştirerek geniş alanda modern tarıma başlanmasını hedefliyor.

Osman Zolan Denizli için 258 projesini açıkladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 15 başlıkta hazırladıkları 258 projeyi ‘Sen ben yok önce Denizli’ adıyla tanıttı.

Denizli yeniden imar edildi!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde genel bütçeden Denizli'ye 22,5 milyar liralık yatırım yapıldığını açıkladı. 

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinde fiyatlandırma sorunu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinin ertelenmesine ilişkin açıklama yaptı. Dağ, ihalenin 16 Ekim'e ertelenmesini hatırlattı.

Denizli 15 Mayıs Katlı Otoparkı bugün açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi’nde inşaatını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı bu akşam gerçekleştirilecek.

Denizli'ye 11 bin 295 konut geliyor!

Denizli'yi kalkındırmak için de var güçle çalıştıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''TOKİ vasıtasıyla Denizli'de 11 bin 295 konut projesi başlattık" dedi.

Uşak Karma OSB'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Uşak İl, Merkez İlçesi, Muharremşah Köyü Mevkii, Taşınmaz Uşak-Denizli karayolu üzerinde Karma Organize Sanayı Bölgesi'nde yer alan fabrika 14 milyon 744 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli-Afyon karayolundaki kavşak ihtiyacı TBMM'de!

Denizli-Afyon karayolu 45. kilometre üzerinde kavşak yapılması ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Ak Vadiye havuz mu yapılacak Haberi

Denizli Ak Vadiye havuz mu yapılacak


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Ak Vadi Konutları’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. 121 Dev Proje kapsamında bölgeye bir kapalı yüzme havuzu inşa edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, proje ihalesinde son aşamaya gelindiğini müjdeledi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Ak Vadi’de yaşandı. Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına, eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Zolan, aynı sofrada aynı yemeği paylaşmaktan öte aynı duyguları paylaştıklarını ifade ederek, “Bugün Ak Vadi Parkımızda da yoğun bir katılımla güzel bir iftar yaptık” dedi. 121 Dev...