06 / 05 / 2024

Denizli altyapı sorunları son durum

Denizli altyapı sorunları son durum

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Acıpayam'ın Yeşildere ve Kumafşarı mahallelerinde alt yapı çalışmaları gerçekleştiriyor.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Olimpos'un yeni imar planları bölgeye nefes aldıracak!

Antalya'daki Olimpos Turizm Merkezi'ni altyapı sorunlarından kurtarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı bölgeye nefes aldıracak.

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

TOKİ'den Denizli'ye 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi!

Denizli Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli Çal 354 konut ihalesi 20 Ağustos'ta!

Denizli İli, Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Denizli Çal'a 354 yeni konut!

Denizli İli, Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Aydın-Denizli Otoyol ihalesine onay!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İzmir-Aydın Otoyolu'nun devamında yer alan ve İzmir'den Antalya'ya kadar kesintisiz ulaşımı sağlayacak otoyolun ikinci etabını oluşturan Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi sonucunun onaylandığını bildirdi...

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

TOKİ Denizli Çardak 187 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Çardak İlçesi, Saray Mahallesi 187 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Denizli Çardak'a konut ve ticaret merkezi!

Denizli İli, Çardak İlçesi, Saray Mahallesi 187 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs'ta saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Denizli Babadağ TOKİ 189 konut ihalesi yarın!

Denizli ili Babadağ ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 189 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Denizli altyapı sorunları son durum Haberi

Denizli altyapı sorunları son durum

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Acıpayam'ın Yeşildere ve Kumafşarı mahallelerinde alt yapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Projeyle, Yeşildere Mahallesi'nin 40 yıllık alt yapısı yenilenirken; Kumafşarı Mahallesi'nin bazı bölgelerine kanalizasyon hattı döşenecek.


DESKİ Genel Müdürlüğü, Acıpayam'ın Yeşildere ve Kumafşarı mahallelerinde yaşanan alt yapı sorunlarını çözmek için çalışma başlattı. Yeşildere Mahallesi'nde yaşanan su sıkıntısına son vermek için proje yürüten DESKİ ekipleri, içme suyu hatlarının 40 yıl önce döşendiğini, boru çaplarının küçük olduğunu ve bölge ihtiyacını karşılayamadığını tespit etti. Mahalleye dünya standartlarında alt yapı hizmeti vermek için harekete geçen DESKİ, başlatmış olduğu çalışmalarla, 150 abone bağlantısını yenileyerek, mahalleye 6 bin metre uzunluğunda içme suyu hattı döşeyecek. DESKİ Acıpayam ilçesi yatırımları kapsamında Kumafşarı Mahallesi'nde kanalizasyon çalışması başlattı. Projeyle mahallede kanalizasyon hattı olmayan Esentepe...