06 / 05 / 2024

Denizli Arsa İhale

Denizli Arsa İhale

Denizli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bereketler ve Gümüşçay mahallelerindeki iki arsayı toplam 3 milyon 357 bin TL bedelle ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü 14:45 ve 16:15 saatlerinde yapılacak

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli'de akrabalar arasında 'arsa mirası' anlaşmazlığı: 1 ölü!

Denizli Babadağ'da, akrabalar arasında 'arsa mirası' anlaşmazlığı sebebiyle kavga çıktı, av tüfeğiyle vurulan Sait Tülüoğlu (79), hayatını kaybetti.

Denizli'de 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli 1. Sulk Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Denizli ili, Pamukkale ilçe, Kınıklı Mah. 2381 Ada, 6 parselde bulunan arsa 10 milyon 396 bin 800 TL'ye satıyor.

Denizli Büyükşehir'den 9.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'nde yer alan 6 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak...

Denizli Büyükşehir'den 36.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'de yer alan 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Denizli Büyükşehir'den 312.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi İlçesi Çakmak Mahallesi sınırları içindeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak..

Denizli'de 13.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Karahasanlı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 13 milyon 537 bin 160 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli Büyükşehir'den 57 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi ve Pamukkale ilçesinde bulunan 7 arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Şubat'ta gerçekleşecek..

Denizli'de 62.9 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi İlçesi'ne bağlı 3 mahallesindeki 9 arsasını ihale ile satıyor. İhale 13 Aralık'ta gerçekleşecek..

Denizli'de 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli Defterdarlığı Kumkısık Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. İhale, 26 Nisan günü gerçekleşecek..

Denizli Yatağan'daki kullanılamaz hale gelen spor tesisi mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Beldesi'nde açılan spor tesisinin kullanılamaz hale gelmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Merkezefendi'de 4.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli İli Merkezefendi ilçesi Bereketler Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Denizli Arsa İhale Haberi

Denizli Arsa İhale

Denizli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez İlçede bulunan arsaların satış ihalelerini Açık Teklif Usulü ile 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü 14:45 ve 16:15 saatlerinde gerçekleştirecek.


Bereketler mahallesindeki arsa için 1 milyon 357 bin TL ve Gümüşçay mahallesindeki arsa için 2 milyon TL muhammen bedel belirlendi.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için