02 / 05 / 2024

denizli belediyesi vadi parkı

denizli belediyesi vadi parkı

Kentin farklı bölgelerinde insanların yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği büyük kent parkları inşa eden Denizli Belediyesi artık kentte vadi parkları dönemini başlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 121 projesi mecliste konu oldu!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması öngörülen 121 adet projeye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Belediyesi 10 tarihi binayı yenileyecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışma ile yıkılmaya yüz tutmuş 10 adet tarihi bina daha yok olmaktan kurtarılacak.

Denizli Çal Belediyesi'nden dev yatırım!

Denizli Çal Belediyesi'nin süper projesi ile tören alanı sorunu, otopark sorunu ve çok sayıda yeterli işyeri sorunu kalmayacak. Projenin büyük bölümünün 2 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Denizli Ak Vadi’ye havuz müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Ak Vadi Konutları’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli Bayraktepe Mesire Alanı yenilendi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril ilçesinde bulunan Bayraktepe Mesireliğinde başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı. Bayraktepe’nin yeni yüzü Çivrillilerden tam not aldı.

Denizli Acıpayam Alcı’nın su sorunu çözülüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam İlçesi Alcı Mahallesi’nin içme suyu ihtiyacı için 20.000 metre içme suyu hattı inşa edecek.

Arnavutköy'de Vadi Park ve 39 mahalle parkı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Vadi Park ve 39 mahalle parkı, yapılan görkemli açılış ile vatandaşların hizmetine girdi.

denizli belediyesi vadi parkı Haberi

denizli belediyesi vadi parkı


Denizli'de yaşam kalitesini artırmak hedefiyle hareket eden ve bu doğrultuda 10 yılda inanılmaz bir değişime imza atan Denizli Belediyesi, kent insanının sosyal yaşantısını da sihirli dokunuşlarla farklılaştırıyor. Kentin farklı bölgelerinde insanların yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği büyük kent parkları yapan Denizli Belediyesi artık vadi parkları dönemini başlattı. Denizli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğiyle yapımı devam eden ve Ege Bölgesi'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Ak Vadi Parkında hummalı bir çalışma devam ederken ekibi ile birlikte burada incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkam Osman Zolan," Denizli'de yaşanan değişimi görmek isteyenler buraya gelsinler ve neler yaptığımızı görsünler" dedi. Bir zamanlar tam burada Denizli'nin kanalizasyonunun aktığı, utanç deresi olarak bilinen ve Bağırsak Deresi olarak adlandırılan...