04 / 05 / 2024

denizli büyükşehir sağlık yatırımları

denizli büyükşehir sağlık yatırımları

Denizli Dokuzkavaklar Mahalllesi'nde hayata geçirilen semt polikliniğinin inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Denizli Büyükşehir, 300 milyon TL'ye imarlı 3 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gelişme konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların muhammen bedelleri dudak uçuklattı.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Denizli Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede imarlı 9 arsa satacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan 9 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

denizli büyükşehir sağlık yatırımları Haberi

denizli büyükşehir sağlık yatırımları


Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra yaptığı sosyal ve kültürel yatırımlarla da dikkat çeken Denizli Büyükşehir Belediyesi, sağlık alanında da dev projelere imza atmaya devam ediyor.  Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe, Sümer, Sevindik, Deliktaş, Fatih, Kayıhan, Akhan ve Pınarkent bölgelerine hitap edecek semt polikliniği için 3 bin metrekarelik arsasını bedelsiz olarak tahsis eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez başka bir sağlık yatırımını Merkezefendi Mahallesi'nde hayata geçiriyor.


Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi içerisinde 112 Acil, Ulusal Medikal Kurtarma Merkezi (UMKE) ve Aile Sağlık Merkezi'nin (ASM) bulunduğu sağlık kompleksinin inşaatına başladı. Yaklaşık bin metrekare kapalı alana sahip olacak tesiste hayati öneme sahip 112 Acil, UMKE ve ASM bulunacak. ASM'nin içerisinde poliklinikler, aşı odası, gebe odası, acil müdahale odası, smear testi odası, laboratuar, toplantı odası bulunan projedeki UMKE...