21 / 05 / 2024

Denizli Cam Fabrikası

Denizli Cam Fabrikası

Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude, Avrupa’da cam el imalatının yaşatılması ve gelişmesi için başlatılan ‘Glass is Tomorrow-Cam Gelecektir’ Projesi için Denizli'deki Fabrikasının kapılarını açtı.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Denizli'de 19.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz İlçesi'nde bulunan 30 bin 990 metrekare betonarma boya fabrikası ve müştemilatı vasıflı taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu ihale bedeli 19 milyon 931 bin 910 TL olarak belirlendi. 

Denizli’deki şiddetli rüzgar 2 minarenin cam kubbesini yıktı!

Denizli’de yaşanan şiddetli rüzgar nedeniyle Merkezefendi ve Tavas ilçelerinde bulunan 2 minarenin cam kubbesi yıkıldı.

Şişecam Çayırova’daki fabrikasını Balıkesir'e taşıyor!

Topkapı arazisini 320 milyon TL’ye İş GYO ve Nef’e satan Şişecam, Çayırova’daki cam elyaf fabrikasını 400 milyon TL’lik yatırımla Balıkesir’e taşıyor.

Europtec Cam'dan Denizli'ye 3. tesis!

Dünyanın 10 büyük holdingi arasında yer alan İsviçreli Trösch Grubu'na bağlı Europtec Cam A.Ş, Denizli'de Hacıeyüplü mahallesindeki iki büyük tesisinin ardından üçüncü büyük yatırımını tamamladı.

Batman OSB'ye iplik fabrikası inşa edilecek!

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde üç yıl önce 500 kişinin çalıştığı tekstil fabrikasını açan Denizli’nin duayen tekstilcisi Osman Aydınlı, Batman’daki tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Denizli Pamukkale Mermer Fabrikası icradan 5.4 milyon TL'ye satılıyor!

Acıpayam İcra Dairesi, Denizli Acıpayam'daki Pamukkale Mermer Fabrikası'nı satışa çıkardı. Satış bedeli 5 milyon 412 bin 571 TL olan fabrikanın ihalesi 1 Eylül'de başlayacak.

Paşabahçe Şişe Cam Fabrikası yıkılıyor!

İstanbul'da Paşabahçe semtine adını veren Paşabahçe Şişe Cam Fabrikası'nın tarihi binasının yıkımına başlandı. Cumhuriyet döneminin endüstriyel mirasının yerinde otel yükselecek…

İnistanbul Lokal'de yüzde 1 peşinatla!

Topkapı'da Eski Şişe Cam Fabrikası arazisi üzerinde Nef ev İş GYO işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İnistanbul Lokal projesinde yüzde 1 peşinat avantajı sunuluyor.

1935 yılında Paşabahçe Beykoz Cam Fabrikası üretime başlayacak!

1935 yılında Atatürk'ün talimatıyla Türkiye'nin cam ihtiyacını karşılamak için kurulan Şişecam Topluluğu'nun Beykoz Paşabahçe'deki, 'Paşabahçe Beykoz Cam Fabrikası', 16 usta ve 120 amale ile üretime başlayacakmış.

2002 yılında Beykoz Paşabahçe Cam Fabrikası kapatılacakmış!

2002 yılında Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları, 1935 yılında üretime başlayan, ''Paşabahçe'' markasının doğduğu, Beykoz Paşabahçe Fabrikası'nı verimsiz olduğu ve zarar ettiği için kapatma kararı almış.

Tepe İnşaat'tan Türkmenistan'a cam fabrikası!

Türkmenistan'da tarım ve inşaat malzemeleri üretim sanayisinde fabrikalar kuran Tepe Türkmen, Türkmenistan'da cam ve cam ürünleri fabrikası için çalışmalarını sürdürüyor...

Trakya Cam'ın Romanya'daki fabrikası açıldı!

Trakya Cam Sanayii AŞ 'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda ( KAP ) yayınlanan açıklamada, Romanya´daki bağlı ortaklığı Glass Corp ´un otomotiv camları fabrikasının açılışının gerçekleştiğini bildirdi

Denizli Cam Fabrikası Haberi

Denizli Cam Fabrikası

Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude, Avrupa’da cam el imalatının yaşatılması ve gelişmesi için başlatılan ‘Glass is Tomorrow-Cam Gelecektir’ Projesi için Denizli Cam Fabrikası’nın kapılarını açtı. Cam el imalatı yapılan Denizli Cam Fabrikası’nda yerli ve yabancı 9 tasarımcı ve 2 cam üfleme sanatçısı tasarımlarına hayallerini yansıttı.


‘Işık ve Mekan’lı atölye...


18-24 Ekim 2014 tarihleri arasında ‘Işık ve Mekan’ temasıyla gerçekleşen atölye çalışmasına dünyaca ünlü tasarımcılar; Tomas Kral, Luca Corvatta, Nigel Coates, Tomek Rygalik, Gosia Rygalik, Adrien Rovero, Tamer Nakışçı, Seyhan Özdemir ve Sefer Çağlar katıldı. Yaşam alanları için yeni aydınlatma ve yaşam konseptlerinin keşfini ifade eden ‘Işık ve Mekan’ teması etrafında gerçekleşen atölyede cam üfleme sanatçıları Marika Kinnunen ve Clement Clèment...