09 / 05 / 2024

Denizli Çardak arıtma tesisi yapılacak

Denizli Çardak arıtma tesisi yapılacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinde atık su arıtma tesisi projesine başladı.

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

Denizli Çardak'a yeni arıtma tesisi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinin uzun süredir beklediği atık su arıtma tesisi projesine başladı.

Denizli Çardak Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinin uzun süredir beklediği atıksu arıtma tesisi projesine başladı. İlçenin atıksu toplama problemini sonlandıracak proje vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak.

Denizli Çardak'a arıtma tesisi inşa ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinde atık su arıtma tesisi projesine başladı.

Çanakkale Lapseki Katı Atık Arıtma projesi için yer teslimi yapıldı!

Lapseki ve Çardak belediyeleri tarafından ortak hazırlanan ’Katı Atık Arıtma Projesi için yer teslimi yapıldı. Tasarım Restorasyon İnşaat'ın yüklenici firması olduğu proje 500 günde tamamlanacak.

Denizli'de 5 adet arıtma tesisi inşa ediliyor!

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, kentte 5 adet daha arıtma tesisinin yapımına başladı. DESKİ Genel Müdürlüğü, köylerde inşa edilen ancak maliyetleri nedeniyle çalıştırılamayan 19 atık su arıtma tesisini tekrar faaliyete geçirdi.

Denizli Tavas'a atıksu arıtma tesisi yapılacak mı?

Denizli'nin Tavas ilçesinin atıksu arıtma tesisi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. Denizli Milletvekili Kazım Arslan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Denizli'de Bekilli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli'de büyükşehirin ilçedeki yatırımlarının açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Zolan, ilk olarak ilçenin uzun süredir ihtiyacı olan Bekilli Atıksu Arıtma Tesisinin temelini attı.

Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkam Osman Zolan, Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atttı ve 40 yıldır yapılması beklenen Kutlubey-Uşak yolunu hizmete açtı.

Denizli Bekilli Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Bekilli ilçesini ziyaret etti. İlçenin ihtiyacı olan Bekilli Atık Su Arıtma Tesisinin temelini atan Başkan Zolan, kentte iki su deposu yapılacağını söyledi.

Serinhisar arıtma tesisine kavuşuyor!

Serinhisar Arıtma Tesisi'nin bir an önce aktif hale geçmesi için harekete geçildi. Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de alt yapı çalışmalarını sürdüren DESKİ kanalizasyon atıklarının antılacağı Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi için çalışma başlatıldı

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Denizli Çardak arıtma tesisi yapılacak Haberi

Denizli Çardak arıtma tesisi yapılacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinde atık su arıtma tesisi projesine başladı.


Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinin uzun süredir ihtiyacı olan atık su arıtma tesisi inşaatına başladı. İlçenin atıksu toplama problemini sonlandıracak Çardak Merkez Atıksu Arıtma Tesisi toplam inşaat alanının 19 bin metrekare olacağı belirtilirken, kapasitesinin ise birinci kademede 5 bin kişilik olup, günlük ortalama 500 metreküp suyu arıtacağı kaydedildi. 1 adet terfi merkezi ile 16 bin 500 metre kollektör ve deşarj hattı yapılacak proje ile kötü koku ve sinekten dolayı uzun süredir vatandaşlar şikayetçi oluyordu.


Atık su fiziksel arıtma, ileri biyolojik arıtma ve dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutulmasının ardından atık sudan azot, fosfor, organik karbon ve zararlı organizmaların giderimi yapılarak deşarj edilecek.

Geçmişte...