16 / 05 / 2024

denizli dev alt yapı projeleri

denizli dev alt yapı projeleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 10 mahalleyi kapsayan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamen değiştirecek dev altyapı projelerinin temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı.

1 gram altın 3 bin 850 TL olacak! Yer yerinden oynayacak! İki dev kurum da aynı tarihi verdi! 

1 gram altın bugün 2 bin 657 TL oldu. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken, 2 dev kurumdan yeni altın tahmini geldi.

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

Altın yatırımcılarına işte tam bu kadar kazandıracak! Dev bankadan son dakika tahmini geldi, hemen bakın!

Dev ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, faiz oranlarında indirimlerin bu sene emtia fiyatlarına yarar sağlayacağını öngörerek, ham madde fiyatlarının yüzde 15 yükseleceğini kaydetti. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandıracak? İşte peş peşe gelen o tahminler...

Dev bankadan flaş altın tahmini geldi: Tarih vererek o rakamı açıkladı!

ABD'li bankacılık devi JPMorgan son günlerde rekor üstüne rekor kuran altın fiyatları ile ilgili yeni tahminini açıkladı. Dev banka tahmininde piyasanın aşırı heyecanlı olduğunu kaydederek 2 bin 500 doları işaret etti.

Seçim sonrası dolar 25 TL olacak! Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim sonrası doların 25 TL olacağını söyledi. Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

Gram altında en kritik seviye resmen belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun! 6 dev kurum peş peşe rakam verdi

Gram altında en kritik seviye resmen belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun! 6 dev kurum peş peşe rakam verdi. Hemen bakın...

Dev Bankadan yeni altın tahmini geldi! Öyle rakamlar açıklandı ki... Bu rakamları görenler resmen dondu kaldı!

Yatırımcılar piyasalardaki hareketliliğe karşı altın fiyatları tahminleri yaparken dev bankadan yeni altın tahmini geldi.Öyle rakamlar açıklandı ki... Bu rakamları görenler resmen dondu kaldı!

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Altın fiyatlarında Powell rüzgarı! Dev Alman bankası resmen açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki! Yer yerinden oynayacak

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Poerll'ın açıklamalarından sonra altın fiyatları ons altından gelen pozitif hava ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarında Powell rüzgarı! Dev Alman bankası resmen açıkladı. Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak!

Uyuyan dev uyandı! Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! İslam Memiş resmen açıkladı! Elinde gümüş olanlar koşun bakın

2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran gümüş 2023 yılında altını tahtından etmeye geliyor. Uyuyan dev uyandı! İslam Memiş resmen açıkladı! Elinde gümüş olanlar koşun bakın...

Altında dudak uçuklatan rekor rakam şimdi geldi! Dev Banka ''bekleyin'' dedi! Bu rakamı gören bayram edecek

Altın fiyatları ABD büyüme verilerinin açıklanmasının ardından gerilemeye başladı. Altın fiyatları tam düştü derken altında uçuklatan rekor rakam geldi. Dev Banka ''bekleyin'' dedi! Bu rakamı gören bayram edecek.

Altın bileklikler 3,553 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Dev fırsat başladı! 12 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Elizi'de tüm altın bileklilerde dev fırsat başladı. Altın bilekliler sadece  3,553 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! İşte 12 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

Baget altın yüzükler sadece 884 liradan başlıyor! Dev kampanya başladı! 4 Ocak 2023 Sembolgold fiyat listesi 

Baget altın yüzük almak isteyenler için Sembolgold dev kampanyasını açıkladı. Tüm baget altın yüzüklerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. İşte  4 Ocak 2023 Sembolgold fiyat listesi.

denizli dev alt yapı projeleri Haberi

denizli dev alt yapı projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akkonak Mahallesi'nde düzenlenen törende "Üç yıl önce burada verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 'Akkonak ve Karaman Mahallesi'nin altyapısına başlayamasaydım gözüm açık giderdi' demiştim. Bugün sözümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Başkan Zolan, 30 milyon liralık altyapı yatırımı ile 68 km içme suyu hattı, 49 kilometre kanalizasyon hattı, 10 kilometre yağmursuyu hattı yapılacağını belirterek "Akkonak ve Karaman Mahallesi'nde bundan sonra 100- 150 yıl altyapı değişmeyecek"diye konuştu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise şehirde Denizlililer ile birlikte destan yazdıklarını belirterek, "Söz söyledik mi yalan söylemeyeceğiz, emanete ihanet etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz ve söz verdik mi yerine getireceğiz dedik ve bu sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. 


Sabah...