10 / 05 / 2024

Denizli Gerali Mahallesi kamulaştırma

Denizli Gerali Mahallesi kamulaştırma

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Sarayköy ilçesi Gerali Mahallesi'nde yapılması öngörülen su kanal inşaatının kamulaştırma bedellerinin ödenmemesine ilişkin soru önergesi hazırladı.

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Çal alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi projesi için başvurular başladı.

Denizli Merkezefendi'de 19.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Denizli 2. Satış Memurluğu, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Saraylar Mahallesi, 6649 ada 23 parselde yer alan gayrimenkulü 19 milyon 180 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi bugün!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi 11 Ocak'ta!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 11 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Denizli 3. Sulh Hukuk, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Şemikler Mahallesi, 830 ada, 1 parselde yer alan arsayı 8 milyon 726 bin 100 TL'ye satıyor. 

Denizli Kayaköy'e toplum konut projesinin teslim tarihi mecliste!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesi'nde yapılan toplu konutların sahiplerine teslim edilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Honaz 214 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Denizli Gerali Mahallesi kamulaştırma Haberi

Denizli Gerali Mahallesi kamulaştırma



CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Sarayköy ilçesi Gerali Mahallesi'nde yapılması öngörülen su kanal inşaatının kamulaştırma bedellerinin ödenmemesine ilişkin soru önergesi hazırladı.


Basmacı sorularınınOrman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Basmacı önergesinde "Gerali Mahallesi-Sarayköy/Denizli ili sınırları içindedir. DSİ tarafından su kanal inşaatı için kamulaştırma işlemleri yapılmış ancak kamulaştırma çalışmalarının üzerinden uzunca bir süre geçmesine rağmen, mahalle sakinlerinin kamulaştırma bedelleri ödenmemiştir." diyerek 2 soru sordu.


Basmacı'nın soruları


1. Gerali Mahallesi sakinlerinin kamulaştırma bedelleri niçin ödenmemektedir? Mahalle sakinlerinin mağduriyetleri nasıl giderilecektir?


2. Su kanal inşaat işinin toplam kamulaştırma bedeli nedir? Yazımız tarihi itibari ile Gerali dışında kalan mahalle veya köylerde kamulaştırma bedeli ödenmiş...