17 / 05 / 2024

Denizli Gültepe Pazaryeri inşaatı

Denizli Gültepe Pazaryeri inşaatı

Denizli Merkezefendi'de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Altındere Mahallesi'nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Gültepe'de de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor.

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

TOKİ Denizli Güney başvuruları için geri sayım başladı! İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022!

TOKİ Denizli Güney başvuruları 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022...

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

İzmir Gültepe'de kentsel dönüşüm ada ada yapılacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe esnafıyla bir araya geldi ve esnafın taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinledi. Abdül Batur, bölgedeki kentsel dönüşümle ilgili konuştu.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

İzmir Gültepe sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Gültepe Semti Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurulunda konuşan mahalleli, kentsel dönüşüme tepki gösterdi. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Önal ve Muhsin Arslan ortaklığında kuruldu.

İzmir Gültepe kentsel dönüşüm planları yargıya taşınıyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Konak Belediyesi tarafından hazırlanan ve kamuoyunda Gültepe Planları olarak bilinen kentsel dönüşüm planının iptali için dava açılacağını belirtti.

Konak Gültepe kentsel dönüşümde ilk kazma 1 yıl içinde vurulacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konal Gültepe Mahallesinde kentsel dönüşüm için planların çıkarıldığını ve ilk kazmanında 1 yıl içinde vurulacağının planlandığını söyledi.

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 

TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Güney kura sonucu 2020...

Denizli Gültepe Pazaryeri inşaatı Haberi

Denizli Gültepe Pazaryeri inşaatı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yapılan Gültepe Pazaryeri inşaatında sona gelindi. Merkezefendi'de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Altındere Mahallesi'nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Gültepe'de de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor. Caddelerde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini, daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek sabit kapalı pazarların alacağını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Kapalı pazaryerimiz bölge insanının yağmur, çamur, toz gibi sıkıntılı ortamda alışverişlerine son vererek, rahat ve sağlıklı koşullarda alış veriş imkânı sağlayacak. Gültepe mahallemizde büyük ihtiyaç olarak gördüğümüz kapalı pazaryerini tamamlayarak bölge insanına verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk. Görülüyor ki buradaki vatandaşlarımız ortaya çıkan işten son derece memnun. İnsanların memnuniyeti ise bizleri mutlu ediyor. Güle güle kullansınlar" dedi.



Habertürk



Bu haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer...