28 / 04 / 2024

Denizli Honaz Spor Kompleksi

Denizli Honaz Spor Kompleksi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

TOKİ Denizli Honaz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Honaz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Honaz’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Honaz’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Honaz’da sosyal konut projesi...

Denizli'de yüzde 20 indirim fırsatıyla satılık 14 arsa! 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar ve Gökpınar Milli Emlak Müdürlükleri, Denizli ili, Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan 14 gayrimenkulü 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

TOKİ Denizli Honaz başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Honaz projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Denizli Honaz'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Denizli 7. İcra Dairesi, Denizli ili, Honaz ilçesi, Gürlek Mahallesi, 123 ada 1 parselde yer alan fabrikayı 9 milyon 962 bin 120 TL'ye satıyor...

Denizli Honaz'da 22.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Denizli 5. İcra Dairesi, Denizli ili, Honaz ilçesi, Gürlek Mahallesi 107 ada 3 parselde yer alan fabrikayı 22 milyon 456 bin 381 TL'ye satıyor...

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Denizli OSB'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz ilçesi, Gürlek köyünde bulunan fabrika binası ve arsasını satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 388 bin 866 TL olarak belirlendi.

TOKİ Denizli Honaz 110 konut başvuruları yarın!

TOKİ Denizli Honaz 110 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Honaz 214 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Denizli'de 19.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz İlçesi'nde bulunan 30 bin 990 metrekare betonarma boya fabrikası ve müştemilatı vasıflı taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu ihale bedeli 19 milyon 931 bin 910 TL olarak belirlendi. 

TOKİ'den Denizli Honaz'a 214 yeni konut!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Honaz Spor Kompleksi Haberi

Denizli Honaz Spor Kompleksi


"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" anlayışı ile yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kent merkezi ve Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesinden biri olan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 3 bin 835 metrekare kapalı alanda kurulan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu olmak üzere iki adet yüzme havuzu mevcut.

Farklı spor kurslarının da verileceği 2 adet spor salonu bulunan tesiste, 2 adet antrenör odası, kafeterya, doktor odası, soyunma odaları bulunuyor. 

“Bu tesisten şampiyonlar çıkacak“

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuyla ilgili olarak, "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediklerini...