27 / 04 / 2024

denizli imarlı arsa sorunu

denizli imarlı arsa sorunu

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, belediyelerin yeni imarlı arsa üreterek inşaat sektörünü rahatlatması gerektiğini söyledi.

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. işte Milli Emlak Genel Müdürlüğü resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

Milli Emlak'tan 23 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

Milli Emlak'tan 23 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı...

Milli Emlak 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Resmen açıklanan bu tarihi ve saati kaçırmayın!

Milli Emlak 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Resmen açıklanan bu tarihi ve saati kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 fırsatı geldi! 37 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 müjdesi geldi... 37 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı için bu tarihi aman kaçırmayın...

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın...

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediye o ilde hem konut hem de ticaret imarlı arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez Hüsrevpaşa Mahallesi'nde bulunan konut ve ticaret imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

denizli imarlı arsa sorunu Haberi

denizli imarlı arsa sorunu

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, belediyelerin yeni imarlı arsa üreterek inşaat sektörünü rahatlatması gerektiğini söyledi. Arslan, "şehir merkezi sıkıştı kaldı. Yeni İnşaat alanları üretilerek, şehir merkezi dış alanlara doğru kaydırılmalı. Müteahhitler yapmak İçin, yıkmak zorunda kalmamalı" dedi.  Arsa ve konut fiyatlarının imarlı arsa bulunamadığı için sürekli arttığını kaydeden Hakan Arslan, "Ekonomisi ve iklimi sayesinde sürekli göç alan ilimizde, konut ihtiyacı her geçen gün artıyor. İmarlı arsaların tükenme aşamasına gelmesi, yeni binaların sadece kentsel dönüşüm yapılan alanlarda inşa edilmesi, şehri ileride içice girmiş kasaba görünümüne sokacaktır. O nedenle yeni imarlı arsa üretilmesi zorunludur" diye konuştu. 


KAT ARTIRIMINA İZİN VERİLMELİ 

İmar sıkışıklığını çözmek için kat artırımına gerekli iznin verilmesini de isteyen Oda Başkam Arslan. "Şehir merkezi dışarıya taşınmalı. 'Yapılaşmalara az katlı izin...