18 / 05 / 2024

Denizli Kızılcasöğütün altyapısı yenilendi mi

Denizli Kızılcasöğütün altyapısı yenilendi mi

Denizli Büyükşehir Belediyesi alt yapısı bulunmayan Üniversite Caddesi, Atasay Kamer Meslek Yüksek Öğrenim ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ile çevresindeki yurtlar ve resmi kurum alanları için alt yapı çalışması başlattı.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

1 milyon liraya araç ruhsatlı ve bahçeli villa almak isteyenler hemen baksın!

Bolu, Göynük’ de yapılacak My Port Tiny House Yaşam Köyü proje sahiplerinden Gamze Özlü, 82 adet parselin satılacağını belirterek, “Parselin bedeli 350 bin lira. Elektrik, su, fosseptik bütün altyapısını yapıyoruz. TinyHouse ise 400 bin liradan başlıyor” ifadesini kullandı.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Gram altın kolları sıvadı! Dolardan destek bulan gram altın rekor kırdı!

Altın fiyatları yükselen dolar kurundan destek bularak rekor kırdı. Gram altın kolları sıvadı, yükselmeye devam ediyor. 

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Küre Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Hıracı tarafından kuruldu.

Denizli Kızılcasöğütün altyapısı yenilendi mi Haberi

Denizli Kızılcasöğütün altyapısı yenilendi mi


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü kent genelinde başlattığı alt yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril ilçesinin Kızılcasöğüt Mahallesi’nde alt yapısı bulunmayan Üniversite Caddesi, Atasay Kamer Meslek Yüksek Öğrenim ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ile çevresindeki yurtlar ve resmi kurum alanları için bir süre önce alt yapı çalışması başlattı. Proje kapsamında söz konusu bölgelerde planlanan toplam 1.500 metrelik kanalizasyon hattı tamamlandı. Kızılcasöğüt Mahallesi'nde bulunan konut ve diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte okul bina bağlantılarının da tamamlandığı çalışma ile bölgenin alt yapı ihtiyacı giderildi. 



Denizli Büyükşehir...