05 / 05 / 2024

denizli mavi konak restore çalışmaları

denizli mavi konak restore çalışmaları

Denizli'nin Çivril ilçesindeki Mavi Konak’ta restorasyon çalışması başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), tarihi bir değeri daha ayağa kaldıracak.

Denizli'deki Mavi Konak restore edildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yok olmaya yüz tutan Çivril ilçesindeki Mavi Konak’ı restore etti.

Denizli Çivril'deki Mavi Konak ayağa kalkıyor!

Denizli'nin Çivril ilçesindeki Mavi Konak’ta restorasyon çalışması başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), tarihi bir değeri daha ayağa kaldıracak.

Mavi Konak Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Konak Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Fatih Selim Kangel ortaklığında kuruldu.

Denizli Buldan'da Şevket Muallim Evi Konağı butik otele çevrilecek!

Denizli'nin Buldan İlçesi'ndeki 'Şevket Muallim Evi' olarak bilinen merhum Kazım Süren'e ait 125 yıllık tarihi geçmişe sahip iki katlı konak, oğulları tarafından turizme kazandırılmak üzere kaymakamlığa bağışlandı.

Konak ve Karşıyaka tramvaylarında ilk ray heyecanı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, ulaşıma yeni bir ivme kazandırması beklenen önemli yatırımlarından Konak ve Karşıyaka tramvaylarında ray döşeme aşamasına gelindi. İlk ray cumartesi günü Mavişehir’de döşenecek.

Konak ve Karşıyaka tramvaylarının rayları döşeniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımına yeni bir ivme kazandıracak en önemli yatırımlarından Konak ve Karşıyaka tramvaylarında ray döşeme aşamasına geldi. 377 milyon liralık dev projede ilk ray Cumartesi günü Mavişehir’de döşenecek.

Konak tünelleri Mayıs'ta açılıyor!

Konak tünelleri inşaatlarını inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, "Mayıs'ta Konak tünellerinden araç geçişi başlayacak" dedi..

Konak Tüneli Mayıs'ta hizmete açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Konak Tünelleri inşaatında inceleme yaptıktan sonra yaptığı açıklamada, tünellerin Mayıs ayında araç geçişine açılacağını bildirdi.

Konak Tünelleri Mayıs'ta açılacak!

AK Parti İzmir milletvekili Denizli: " Kalıcı beton kaplama ve asfalt çalışmalarında sona geliniyor, mayıs ayında Konak Tünelleri'nden araç geçişi başlayacak " dedi.

Konak Tünelleri Mayıs ayında açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Konak-Yeşildere arasını birleştirecek ve İzmir trafiğini rahatlatacak Konak Tünelleri'nin sol tüpündeki çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı.

İlknur Denizli'den çevreyolu müjdesi!

Konak Tüneli'nin ardından yapımı devam eden Çevreyolu Harmandalı-Koyundere kavşağındaki çalışmaları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, 9 km'lik Harmandalı-Koyundere yolunun açılış aşamasına geldiğini söyledi...

Konak Tünelleri kazı çalışmaları Aralık'ta bitecek!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ile birlikte Konak Tünelleri’nde incelemede bulunan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli son 300 metrenin kazı çalışmalarının Aralık'ta bitirileceğini söyledi

Konak Tünelleri 2015 yılının ilk yarısında bitecek!

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli yaptığı açıklamada İzmir trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak 2524 metre uzunluğundaki Konak Tünelleri 'nin 2015 yılının ilk yarısında bitirileceğini söyledi

denizli mavi konak restore çalışmaları Haberi

denizli mavi konak restore çalışmaları

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Külahçıoğlu Un Fabrikası, Merzeci Un Fabrikası, İbrahim Çallı Sanat Evi, Konyalıoğlu Konağı, Balcı Evi, Sürücü Evi, Osmanbey Konağı, Ali Bilge Evi, Necip Ökten Evi, Abdüloğlu Evi, Cezmi Ökten Evi, Adil Beştaş Evi ve Buldan Tarakçı Evi gibi Denizli'nin yok olmaya yüz tutmuş çok sayıda tarihi değerini restore ederek şehre kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), ilçelerde de restorasyon çalışmalarına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril ilçesi Çarşı Mahallesi’ndeki Mavi Konak'ta restorasyon çalışması başlattı. Aslına uygun yapımı devam eden restorasyon çalışmaları ile Mavi Konak şehir belleğine yeniden kazandırılmış olacak.

"Tarihi yapıların yok olmasına izin vermeyeceğiz"

Denizli merkezde sürdürülen restorasyon çalışmalarının yanı sıra tüm...