26 / 07 / 2024

denizli oran sitesi

denizli oran sitesi

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Ulus Caddesi'nde bulunan 40 daireden oluşan 4 bloklu Oran Sitesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Topladığı aidatlara rağmen doğal gaz faturasını ödemeyen eski yöneticinin uyguladığı yöntem şaşırttı...

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi... TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden peş peşe açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Konut sitesi aidatları cep yakıyor! Zam oranı yüzde 100’ü aştı!

Konut sitesi aidatları adeta cep yakıyor. Son bir senede mega kent İstanbul’da aidatlar ortalama yüzde 77 oranında artarken, birçok ilçede ise zam oranı yüzde 100’ü aştı. 

Konut sitesi aidatlarındaki artış kira artış oranını geride bıraktı! Bu artışa inanamayacaksınız!

Site, apartman ve tesis yönetimi yazılımı Senyonet’in Türkiye genelindeki 280 bin konuttan derlediği veriye göre konut sitelerindeki aidatlardaki artış oranı yüzde 51,98’e ulaştı ve %39,33 olan Haziran kira artış oranını da geride bırakmış oldu.

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışta!

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında inşa edine Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışa çıkarıldı. Fiyatların 327 bin TL'den başladığı son etapta 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor...

5 banka Denizli'de konut kredisi faizlerini yüzde 0.98’e çekti!

Denizli Ticaret Odası, (DTO) üyesi olan 205 inşaat firması ile 5 banka arasında köprü kurdu. Denizli’de anlaşmalı bankalar yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandıracak...

Site yöneticisi herkesi havaya uçuracaktı!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Ulus Caddesi'nde bulunan 40 daireden oluşan 4 bloklu Oran Sitesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Topladığı aidatlara rağmen doğal gaz faturasını ödemeyen eski yöneticinin uyguladığı yöntem şaşırttı...

Emlak fiyatları en çok Denizli'de arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi Şubat ayı raporu açıklandı.Şubat ayında Denizli’de metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.09 oranında arttı. Denizli emlak fiyatlarının en çok yükseldiği şehir oldu.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

denizli oran sitesi Haberi

denizli oran sitesi

Denizli'de 4 bloktan oluşan 173 kişinin yaşadığı 40 daireli Oran Sitesi'nde, topladığı aidatlara rağmen doğal gaz faturasını ödemeyen eski yöneticinin uyguladığı yöntem herkesi şaşkına çevirdi.

Dönemin site yöneticisi Y.V., borç nedeniyle dağıtım şirektince aboneliğin iptal edildiğini site sakinlerinden saklamak istiyor ve önce görevliler tarafından mühürlenen vanayı açtı. Ardından da sökülen hortumun yerine bahçe hortumu bağlayıp, dairelere kaçak doğal gaz akışı sağlıyor. Yaklaşık 7 ay boyunca adeta patlamaya hazır bomba üzerinde yaşayan site sakinleri, durumdan, yöneticinin görevinden ayrılıp, taşınmasıyla haberdar oldu.

Haberler'de yer alan habere göre; Bu süreçte ödenmeyen fatura tutarı ise faizleriyle birlikte 54 bin TL'yi buldu.

KAÇAK BAĞLANTIYLA DOĞAL GAZ KULLANMIŞLAR

Durum, siteye doğal gaz faturası gelmemesi üzerine ortaya çıktı. Site sakinleri durumu hemen doğal gaz dağıtım şirketine bildirdi. Siteye gelen görevliler kaçak...