07 / 05 / 2024

denizli osb boş alan

denizli osb boş alan

Denizli Valisi Abdülkadir Demir yaptığı açıklamada “ Kentteki 6 organize sanayiden sadece biri faaliyette. Milyonlarca metrekarelik alanlar boş duruyor. Yeni yatırımlar gelmesini bekliyoruz ” dedi

 OSB arazilerinin satış değeri Boğaz'daki lüks yalıları bile geride bıraktı!

Organize Sanayi Bölgeleri'nde kira artışları yüzde 150 oranlarına yaklaştı. Bölgedeki metrekare satış fiyatı da Boğaz'daki yalı fiyatlarını aşarken, Marmara Bölgesi söz konusu fiyat artışında açık ara başı çekiyor.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli OSB'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz ilçesi, Gürlek köyünde bulunan fabrika binası ve arsasını satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 388 bin 866 TL olarak belirlendi.

Denizli'de toprak almak için girdiği inşaattan düşen kişi yaralandı! 

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Denizli’de toprak almak için çıktığı inşaatın yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki boşluğuna düşen vatandaşın ayağı kırıldı...

Denizli OSB 70 hektar eklenerek büyütülecek!

Denizli OSB Müdürlüğü, Honaz Belediyesinin de olumlu yanıtı üzerine yaklaşık 70 hektar alanın bölgelerine dahil edilmesi için harekete geçti. Bu alanın dahil olmasıyla OSB'deki 184 fabrikaya 24 fabrika daha eklenecek...

Boş stadyumlara meslek liseleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, boş stadyumlara meslek liseleri açmaya hazırlanıyor. OSB’leri gezen Selçuk, “Hangi sektörde nasıl bir insan kaynağına ihtiyaç var, rapor hazırladık” diyor..

Denizli'de 219 yıllık cami restorasyon bekliyor! 

Denizli'de 2014 yılında boşaltılan Gündoğdu Mahallesi'nde 219 yıllık cami restorasyon bekliyor. 

Denizli Acıpayam Hükümet Konağı tahliye edildi!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem sonrası hasar tespit çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonunda orta hasarlı olduğu belirlenen hükümet konağı boşaltıldı.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 51 sene cezaevi olarak kullanıldıktan sonra 13 yıl önce boşaltılan bina, Zeybek ve Etnografya Müzesi olarak yeniden hizmete açılacak.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek ve Etnografya Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 2006 yılında boşaltılan cezaevi binasının "Zeybek ve Etnografya Müzesi" olarak hizmete açılması için çalışma başlatıldı.

OSB'lerdeki boş parseller yatırıma kazandırılacak!,

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi hakkında açıklama yapan  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Amacımız, OSB’lerdeki boş parselleri yatırıma hızlı bir şekilde kazandırarak üretim ve istihdamı etkin şekilde artırmak" dedi...

denizli osb boş alan Haberi

denizli osb boş alan


Denizli Valisi Abdülkadir Demir, kentte kağıt üzerinde 6 organize sanayi bölgesi (OSB) bulunmasına rağmen sadece birinin faaliyette olduğunu, Çardak, Mermer ve Deri organize sanayi bölgelerinde yeni yatırımların yapılmasını beklediklerini söyledi.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan Daire Başkan Vekili Soner Erkek başkanlığındaki yaklaşık 40 kişilik heyet, Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu. Ardından Vali Abdülkadir Demir'in de katıldığı bir toplantı düzenlendi. Kentteki OSB sorununa değinen Vali Demir, kağıt üzerinde 6 organize sanayi bölgemiz bulunmasına rağmen sadece birinin faaliyette olduğunu, Çardak, Mermer ve Deri organize sanayi bölgelerinde yeni yatırımlar gerektiğini dile getirdi.


Devasa alanlar ayrılmış

Vali Demir, "Mermer OSB ile ilgili çok önemli çalışmalar yapıldı. Hükümetimizin teşvik uygulamalarında mermer ve traverten işi 5'inci bölge teşvikinden faydalandığı için burada çok önemli bir kümelenme hali hazırda...