03 / 05 / 2024

denizli osb deri fabrikaları

denizli osb deri fabrikaları

Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık beldesinde, fabrika binalarının yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemelerinde son aşamaya gelinen Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) üretime geçmeye hazırlanıyor...

Denizli'de dericiler Deri İhtisas OSB'ye taşınıyor!

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın, Denizli’de Tabakhane bölgesinde faaliyet gösteren dericilerin Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (DİOSB)’ye taşınmasına yönelik yürüttüğü çalışmada iki proje sahibi, taşınma işlemlerini tamamladı...

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli OSB'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz ilçesi, Gürlek köyünde bulunan fabrika binası ve arsasını satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 388 bin 866 TL olarak belirlendi.

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

Denizli OSB 70 hektar eklenerek büyütülecek!

Denizli OSB Müdürlüğü, Honaz Belediyesinin de olumlu yanıtı üzerine yaklaşık 70 hektar alanın bölgelerine dahil edilmesi için harekete geçti. Bu alanın dahil olmasıyla OSB'deki 184 fabrikaya 24 fabrika daha eklenecek...

Denizli’nin 2023 hedefi 5 yeni OSB!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tin, bölgeye 5 yeni OSB kurulacağını söyledi.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Denizli Buldan'da tekstil ihtisas OSB kurulacak mı?

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli OSB'deki yeşil alanın inşaata açıldığı iddiası TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli OSB içerisinde bulunan bir yeşil alanın inşaata açıldığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

İstanbul Deri OSB'de 3 arsa ve 20 imalathane satışta!

İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 arsa ve 20 imalathane satışa çıktı. Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak gayrimenkullerin ihalesi 26 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Çorlu Deri OSB'de icradan 11.1 milyon TL'ye satılık 2 fabrika!

Çorlu 2. İcra Dairesi, Tekirdağ Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 2 fabrikayı satışa çıkardı. 15 Kasım'da ihale edilecek fabrikaların toplam satış bedeli 11 milyon 151 bin 971 TL olarak belirlendi.

denizli osb deri fabrikaları Haberi

denizli osb deri fabrikaları


Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık beldesinde, fabrika binalarının yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemelerinde son aşamaya gelinen Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) üretime geçmeye hazırlanıyor. Denizli içindeki tabakhanede bulunan işletmelerden yüzde 30’unun yeni üretim yerlerine geçmeye başladığı Denizli Deri İhtisas OSB, tamamlanan arıtma tesisi, üretim merkezleri ve makine ekipmanlarıyla Türkiye’nin en modern deri ihtisas OSB’si olacak. Yapımı tamamlanan bölgede Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran birlikte incelemelerde bulundu.


Deri İhtisas OSB Başkanı Güran, şu an itibariyle inşaatı tamamlanan fabrikalara makine montajlarının yapıldığını, bu ay içinde bir kısmının üretime geçeceğini, gelecek ayın ilk haftalarında ise diğer firmaların bölgeye gelerek üretime başlayacağını söyledi. Bölgede çevre birimiyle birlikte...