14 / 05 / 2024

denizli sahte emlakçı

denizli sahte emlakçı

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan yaptığı açıklamada gayrimenkul almak ve daire kiralamak isteyenlerin arttığını, buna bağlı olarak da kendini emlakçı olarak tanıtan ayakçıların türediğini söyledi.

Milli Emlak 3 ildeki 133 adet arsa ve araziyi satıyor! Milli Emlak satılık: Taksitle gayrimenkul alabilirsiniz!

Milli Emlak, Amasya, Denizli ve Gaziantep'te yer alan 133 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte o ilanlar...

Ev kiralamak isteyenlere kapora tuzağı! Kiracılar dikkat, bu oyuna gelmeyin!

Milyonlarca kiracı, ev kiralamak için ilan sitelerine yöneliyor. İlan sitelerinde ise sahte emlakçıkların ilanların ilanları, kiracıları tuzağına çekiyor. Kiracılar dikkat, bu oyuna gelmeyin! İşte ayrıntılar...

Suni olarak şişen emlak fiyatlarının patlaması bekleniyor!

Vakıflar Bankası Genel Müdürü Cengiz Ercağ yaptığı açıklamada "Sahte ve suni olarak şişen emlak sektörünün patlayacağı belli. 50-55 bin sterlin olan konutlar 200 binin üzerine çıkarken, 20 bin sterlinlik arazi 300 bine kadar dayandı” dedi.

Ev alıp satmak isteyenler dikkat! Sahte emlak komisyoncusundan tam 430 bin Euro'luk dolandırıcılık!

Yaşlı kişileri, emlak komisyoncusu olduğunu belirterek mal alım-satımı ve/veya kiralama kisvesi altında tam 430 bin Euro dolandıran bir kadın tutuklandı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ticaret Bakanı Bolat Emlak sitelerindeki ilanları sıkı takip ediyoruz!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "fiyat etiketi" uygulamasının 1 Ocak 2024 itibari ile başlayacağını duyurdu. Fake hesaplarla sahte kimliklere ilan yayınlamaya cezalar getirdiklerini anımsatan Bakan Bolat, "Emlak sitelerindeki ilanları sıkı takip ediyoruz" dedi.

Emlak Konut GYO Evora Denizli 60 ay, 0,99 vade farkı avantajı ile satışta!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Evora Denizli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutları E-ihale usulü ile satışa çıkardığını duyurdu.

Milli Emlak'tan ucuz arazi fırsatı: O ildeki 5 adet arazi yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Babadağ'da yer alan 5 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Denizli Babadağ'daki arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Ev almak isteyenler sahte tapuya dikkat! Üç yabancıya hayali daire satıldı!

İstanbul’da konut almak isteyen Bosna Hersek ve Fransa vatandaşı pek çok kişinin dolandırıldığı öğrenildi. Dolandırıcılar, hayali daire sattıkları kişilere, düzenledikleri sahte tapuları verdi. Yapılan şikâyetin ardından savcılık harekete geçti. Gözaltına alınan üç emlakçıdan biri tutuklandı.

Emlak sektöründe yeni dönem! Resmen başladı!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul satışlarında, sahte ilanlar üzerinden dolandırıcılık ve spekülatif fiyat artışlarını engellemek için yaptığı düzenlemeyle kimlik doğrulama ve yetki belgesi zorunluluğu 1 Kasım itibarıyla devreye girdi. Bu kapsamda, Edirne’deki emlakçılara yeni düzenleme anlatılacak.

Konutta sahte ilan tedbirleri resmen devrede: 2 günde binlerce ilan sitelerden silindi! 

Gayrimenkul ve ikinci el araç satışında uygulanacak sahte ilan tedbirleri 1 Kasım itibarıyla yürürlüğe alınmıştı. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa ve İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel, düzenlemenin ilk sonuçlarını açıkladı. 

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Sahte emlakçılar şimdi de hazine arazilerine dadandı! Satılık Hazine arazisi tuzağına binlerce kişi düştü! 

Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkan ve aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.

Ev alacaklar aman oyuna gelmeyin: Sahte fotoğraflarla olmayan ev ilana koyuluyor! 

İlan platformlarında sahte konut fotoğraflarıyla vatandaşları kandıran emlakçılar gündeme gelmeye başladı. Bunları yakın takibe alan Ticaret Bakanlığı, 5 gayrimenkul firmasına toplam 575 bin liralık idare para cezası uyguladı. İşte ayrıntılar...

denizli sahte emlakçı Haberi

denizli sahte emlakçı


Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, gayrimenkul almak ve daire kiralamak isteyenlerin arttığını, buna bağlı olarak da kendini emlakçı olarak tanıtan ayakçıların türediğini söyledi. Başkan Arslan, vatandaşları sahte emlakçılara karşı uyardı. Vatandaşların ev almak ya da kiralamak için biriktirdikleri paraları kaptırabileceklerini dile getiren Arslan, şu uyarılarda bulundu: "Ayakçı olarak tabir ettiğimiz yani aslında emlakçı olmayan, emlakçıların bulunduğu sokaklarda gezerek vatandaşları takip eden kişilerin sayısı bugünlerde arttı. Bu kişiler size ev gösterir, sizden kaparo alır ve daha sonra kayıplara karışır. Kimileri daha ileri giderek bir aylık kirayı bile alabiliyor. Bu sokakta gezen insanlara asla inanılmamalı. Bu kişiler sahte belgelerle ellerinde arsa varmış, gayrimenkul varmış gibi gösteriyor. Vatandaşların yıllarca biriktirdiği paralar havaya uçabilir. Aynı zamanda tüm emlakçıları da töhmet altında bırakıyorlar....