04 / 05 / 2024

Denizli Teleferiği açıldı mı

Denizli Teleferiği açıldı mı

Denizli’nin üzerindeki tozu kaldırdıklarında altından birçok güzelliğin çıktığını söyleyen Zeybekci, “Denizli vizyon kent olacak demiştik. Söylediğimiz her şeyi yerine getirmenin güzelliklerini yaşıyoruz” dedi.

Denizli Teleferiği hizmete açıldı!

Denizlilileri bin 400 metre yüksekliğe 6 dakikada taşıyacak teleferikle ilk deneme seferini yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 38 milyon liralık yatırımla kurulan kompleks projeyi inceledi.

Gölbaşı Şehir Geçişi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı yöntemiyle katıldığı Gölbaşı Şehir Geçişi hizmete açıldı.

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Denizli Çivril Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı!

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı. Turyap, Girne Liman temsilciliği ile KKTC’deki temsilcilik sayısını 3’e çıkarmış oldu...

Aksaray Muzaffer Çakır Semt Polikliniği açıldı!

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Muzaffer Çakır Semt Polikliniği vatandaşların hizmetine açıldı.

TÜGVA Mersin İl Temsilciliği binası açıldı!

Mersin Yenişehir ilçesi İnönü Mahallesi'nde inşa edilen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği binası hizmete açıldı. Açılışa, Bilal Erdoğan katıldı.

Sancaktepe İbn-i Haldun Gençlik Merkezi açıldı!

Sancaktepe'de hayata geçirilen İbn-i Haldun Gençlik Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Gençlik Merkezi'nin açılışına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Kervansaray'ın Bodrum'daki otelinin ihalesinin feshi için dava açıldı!

Kervansaray Grubu’nun Bodrum’daki otelinin icra ihalesinin feshi için dava açıldı. Davada, bir dizi iddia gündeme geldi.

Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı!

Kaş için yeni alternatif plan çözümleri üretmek amacıyla Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı.

İncek Loft’un ikinci el satış ofisi Loft Trade açıldı!

Ankara’da Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesinin ikinci el resmi satış ve kiralama ofisi Loft Trade’i açıldı.

Elektrosens Sağlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Elektrosens Sağlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Denizli Teleferiği açıldı mı Haberi

Denizli Teleferiği açıldı mı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Denizli Belediyesi tarafından 38 milyon lira harcanarak 1.5 yılda tamamlanan teleferiğin açılışını yaptı. 2004 yılında yola çıkarken "yapacaklarımıza onların hayali bile yetmez" dediklerini hatırlatan Zeybekci, o tarihten itibaren hayalini kurdukları her şeyi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi. 2004'te Denizli'nin Dinar'a, Buharkent'e, Nazilli'ye özenen bir kent olduğunu kaydeden Zeybekci, "Denizli vizyon kent olacak demiştik. Söylediğimiz her şeyi yerine getirmenin güzelliklerini yaşıyoruz" dedi. 


10 milyon turist hedefleniyor 


Denizli'nin üzerindeki tozu kaldırdıklarında altından birçok güzelliğin gün yüzüne çıktığını anlatan Zeybekci, Denizli'ye yılda 10 milyon konaklamalı turist çekmeyi hedeflediklerini söyledi. Bakan Zeybekci, "10 milyon turistin ağırlandığı bir şehir hayal ediyoruz. Şu an 2 milyon turist geliyor ama şehirde kalmıyor. Pamukkale'den dönüyor. Yüksek...