04 / 05 / 2024

Denizli Teleferiği açılış töreni

Denizli Teleferiği açılış töreni

Denizli’nin üzerindeki tozu kaldırdıklarında altından birçok güzelliğin çıktığını söyleyen Zeybekci, “Denizli vizyon kent olacak demiştik. Söylediğimiz her şeyi yerine getirmenin güzelliklerini yaşıyoruz” dedi.

Denizli Teleferiği hizmete açıldı!

Denizlilileri bin 400 metre yüksekliğe 6 dakikada taşıyacak teleferikle ilk deneme seferini yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 38 milyon liralık yatırımla kurulan kompleks projeyi inceledi.

Türk-İş: Açlık sınırı 2 bin 830 lira oldu!

Türk-İş tarafından yapılan araştırmaya göre, Mayıs 2021'de toplamda 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 830 Türk Lirası şeklinde belirtilirken, merakla beklenen yoksulluk sınırı ise 9 bin 219 Türk Lirası şeklinde oldu.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Çekmeköy metrosu için açılış tarihi belli mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Peki, Çekmeköy metrosu için açılış tarihi belli mi?

Troya Müzesi açılış için hazır!

Troya bölgesinden çıkan eserlerin bir nokta toplanacağı Troya Müzesi açılış için gün sayıyor. Toplam 90 bin metrekare alana inşa edilen müzede 2 bin civarı eser yer alacak.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

DHMİ'den Yeni Havalimanı'nın açılışının ertelendiği iddialarına yanıt!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanının açılışı için tarihin 29 Ekim 2018 olduğunun altını çizerek, "O tarihte bu havalimanımız açılacak." dedi.

3. Havalimanı’nın açılış tarihi değişti mi?

İstanbul’un yeni havalimanında çalışmalarda sona yaklaşılırken yeni havalimanında açılış tarihinin değiştiği iddia ediliyor. 

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Çamlıca Camii açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  6 Ağustos 2013'te temeli atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Yüzde 98'i tamamlanan camii açılış için gün sayıyor.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı imzasıyla hayata geçirilen Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor.

Denizli Teleferiği açılış töreni Haberi

Denizli Teleferiği açılış töreni

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Denizli Belediyesi tarafından 38 milyon lira harcanarak 1.5 yılda tamamlanan teleferiğin açılışını yaptı. 2004 yılında yola çıkarken "yapacaklarımıza onların hayali bile yetmez" dediklerini hatırlatan Zeybekci, o tarihten itibaren hayalini kurdukları her şeyi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi. 2004'te Denizli'nin Dinar'a, Buharkent'e, Nazilli'ye özenen bir kent olduğunu kaydeden Zeybekci, "Denizli vizyon kent olacak demiştik. Söylediğimiz her şeyi yerine getirmenin güzelliklerini yaşıyoruz" dedi. 


10 milyon turist hedefleniyor 


Denizli'nin üzerindeki tozu kaldırdıklarında altından birçok güzelliğin gün yüzüne çıktığını anlatan Zeybekci, Denizli'ye yılda 10 milyon konaklamalı turist çekmeyi hedeflediklerini söyledi. Bakan Zeybekci, "10 milyon turistin ağırlandığı bir şehir hayal ediyoruz. Şu an 2 milyon turist geliyor ama şehirde kalmıyor. Pamukkale'den dönüyor. Yüksek...