02 / 05 / 2024

denizli toki konutları nerede inşa edilecek

denizli toki konutları nerede inşa edilecek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin duyurduğu TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin önemli bir bölümünün devrinin tamamlandığını açıkladı

Denizli TOKİ 2019 kura çekilişi 11 Nisan'da!

TOKİ Denizli Merkezefendi orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi 11 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Honaz Konutları'nın ihalesi yapıldı! 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Honaz'da hayata geçireceği 110 konutun ihalesi gerçekleşti.

Aqua City Denizli Sinpaş Konutları fiyat!

Aqua City Denizli Sinpaş Konutları fiyat listesi 291 bin 200 TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

TOKİ Denizli Tavas Konutları'na rekor başvuru!

TOKİ tarafından Denizli Tavas'a inşa edilecek 224 konut için başvurular başladı. Bugün biten başvurular yoğun talep nedeni ile 1 ay daha uzatıldı.

Denizli Sarayköy TOKİ Konutları'nda başvurular uzatıldı!

Denizli Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği İle Sarayköy'de hayata geçecek olan 410 daire İçin yoğun talep nedeniyle başvuru süreci 28 Şubat'a kadar ertelendi.

TOKİ Denizli Çivril Konutları'na 376 başvuru geldi!

TOKİ ve Denizli Çivril Belediyesi tarafından yapılacak 312 konut için müracaatlar sona erdi. Yapılması planlanan 312 daire için 376 başvuru yapıldı.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuru!

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuruları!

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuruları başladı ve devam ediyor. Aylık taksitlerin 534 liradan başladığı proje toplam 161 adet daire satışta. Projede 120 aya varan vade sağlanıyor.

denizli toki konutları nerede inşa edilecek Haberi

denizli toki konutları nerede inşa edilecek


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından açıklanan, Denizli'de TOKİ tarafından inşa edilecek 25 bin konutluk dev projede arazi devir işlemlerinde son aşamaya gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin yarısının devrinin tamamlandığını açıkladı. Turan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'yle yapılan görüşme sonrasında TOKİ'nin Denizli'de inşa edeceği konut projeleri kapsamında Maliye Bakanlığı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'yle yürütülen görüşmelerde arsa üretim alanları ilan edildi. Honaz Gürlek mevkiinde 665 bin 969 metrekare yüzölçümlü parseller olmak üzere toplamda 3 milyon 739 bin 134 metrekarelik alanın Denizli'de yapılacak olan 25 bin konutluk proje kapsamında Maliye Bakanlığı'ndan Toplu Konut İdaresi'ne devir işlemlerinde son aşamaya gelindi. Merkezefendi Salihağa ve Üzerlik mahallerinde bulunan 1 milyon 289 bin 50 metrekarelik alanlarda devir işlemlerinde sona gelindi. Yine...