02 / 05 / 2024

Denizli TOKİ Konutları

Denizli TOKİ Konutları

Bozkurt ve Çardak ilçelerinde meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi imkanlarıyla yaptırılan konutların inşası devam ediyor...

TOKİ'den Denizli Honaz'a 134 konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Honaz projesinin ihalesini 12 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ Denizli Acıpayam 440 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Acıpayam İlçesi, Oğuz Mahallesi 440 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli'de 18 bin 332 konut yapacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TOKİ Başkanı Ergün Turan Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Zeybekci, TOKİ'nin bölgeye 18 bin 332 konut kazandıracağını söyledi.

Denizli'de TOKİ Konutları'nın kura çekimi yapıldı!

Heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekimine katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci, haziran ayından önce açıkladıkları 25 bin konut projesi hakkında da bilgi verdi.

Denizli'de konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi!

Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli'de TOKİ ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında bilgiler aktardı. Uçar, "Konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi" dedi.

Denizli TOKİ Konutları'nın arazi devir işlemlerinde sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Denizli'de yapılacak 25 bin konut projesi kapsamında 52 taşınmazın devir işlemleri tamamlandığını, arazi devir işlemlerinde sona gelindiğini bildirdi.

Denizli TOKİ'de arazi devri tamam!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin duyurduğu TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin önemli bir bölümünün devrinin tamamlandığını açıkladı

Denizli TOKİ Konutları'nın hak sahipleri belli oluyor!

25 bin konut projesinin Denizli tarihinin en büyük projelerinden biri olduğunu belirten Bakan Zeybekci, “122 bin başvuru içinden 30 bin hak sahibini belirleyeceğiz. Hatta bu rakam biraz aşılabilir” dedi...

Denizli TOKİ Konutları'na 10 binden fazla başvuru geldi!

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kent için açıkladığı 25 bin konutluk projesine, halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Tin, belediyelere iki gün içinde 10 binden fazla kişinin başvuru yaptığını belirtti

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen Ağustos ayındaki depremden etkilenen Bozkurt ilçesinde, binaları ağır hasar alan ihtiyaç sahiplerine TOKİ konutları tahsis edileceğinin müjdesini verdi...

Denizli Bozkurt'ta depremzedelere TOKİ desteği!

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde depremden etkilenen vatandaşlar için TOKİ konutları inşa ediliyor.

Denizli Çivril'e TOKİ müjdesi!

Denizli'nin Çivril ilçesinde 24 Ekim'de TOKİ konutlarının ihalesi yapılacak. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ihalenin ardından konutların yapımına hemen başlanacağını söyledi.

Aqua City Denizli Sinpaş Konutları fiyat!

Aqua City Denizli Sinpaş Konutları fiyat listesi 291 bin 200 TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

TOKİ Denizli Çameli'de talep toplayacak!

Denizli Genelinde ve Çameli'de Bakan Zeybekçi'nin girişimi ile başlatılan TOKİ Konutları projesi arsası imar planı hazırlandı.

TOKİ Denizli Tavas Konutları'na rekor başvuru!

TOKİ tarafından Denizli Tavas'a inşa edilecek 224 konut için başvurular başladı. Bugün biten başvurular yoğun talep nedeni ile 1 ay daha uzatıldı.

TOKİ Denizli Çivril Konutları'na 376 başvuru geldi!

TOKİ ve Denizli Çivril Belediyesi tarafından yapılacak 312 konut için müracaatlar sona erdi. Yapılması planlanan 312 daire için 376 başvuru yapıldı.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuru!

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuruları!

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuruları başladı ve devam ediyor. Aylık taksitlerin 534 liradan başladığı proje toplam 161 adet daire satışta. Projede 120 aya varan vade sağlanıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekiliş sonuçları!

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekiliş sonuçları henüz yayınlanmadı. Toplamda 258 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 8 bin 534 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa çıkarıldı. Projede 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekilişi nerede?

Denizli TOKİ Karahayıt Konutları kura!

Denizli TOKİ Karahayıt Konutları kura tarihi 26 Ocak 2016 olarak belirlendi. Başvuruların sona erdiği projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler satışa çıkarılıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları teslim tarihi!

TOKİ Denizli Karahayıt'ta başvurular yarın sona eriyor. 120 aya varan vade imkanı sunan projede 2 bin TL başvuru bedeli alınıyor. İşte Denizli Karahayıt TOKİ Konutları teslim tarihi...

Denizli TOKİ Konutları Haberi

Denizli TOKİ Konutları

Denizli Valisi Hasan Karahan, 8 Ağustos'ta meydana gelen depremde evleri hasar görenler için konut inşaatlarının hızla devam ettiğini açıkladı.

Vali Karahan, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Bozkurt merkezli 6 büyüklüğündeki depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kesin hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını, ağır hasarlı durumdaki Çardak ilçesinde 138 konut, 11 ahır, 3 iş yeri, 21 depo, 10 samanlık, 1 cami, Bozkurt ilçesinde 272 konut, 17 ahır, 12 iş yeri, 94 depo, 4 samanlık ve 4 caminin yıkım işlerinin sürdüğünü ifade etti.

Depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için Bozkurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 61 bin 500 TL, Çardak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ise 49 bin 200 TL, ödenek aktarıldığını söyleyen Karahan, bunun yanında Bozkurt'taki depremzedelere 83 bin TL, Çardak'takilere ise 21 bin...