15 / 05 / 2024

Denizli üçgen meydan

Denizli üçgen meydan

Denizli'nin trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak projeye başlayacaklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sırada Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi var. Üçgen Meydanı Projesi için 5-6 aydır çalışıyoruz" dedi

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Denizli'de 1.3 milyarlık 275 yatırım hizmete açılacak!

Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 milyar 349 milyon lira olan 275 kalem eseri hizmete açacaklarını söyledi.

Denizli Çivril Meydanı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril Meydanı'nı tamamladı.

Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Serinhisar ilçesinin modern bir sosyal ve kültürel tesise kavuşması amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi sona yaklaşılırken, trafiğe ilk açılış İzmir-Antalya gidiş istikametinde yapılıyor.

Denizli Çivril Meydan Projesi'nde geri sayım başladı!

Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de inşa ettiği meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı ilçeye yeni bir nefes katacak.

Saruhanlı Gençlik Merkezi'nin uygulama projesi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlı‘ya kazandırmayı planladığı kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan dev yatırımın uygulama projesini tamamladı.

Denizli Üçgen Çarşısı yıkılıyor!

Denizli'de yer alan ve 650 iş yerine sahip Üçgen Çarşısı yıkılıyor. Büyük bir kısmı atıl durumda olan çarşıya ilk darbeyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vurdu.

Denizli'deki Güney Eski Hükümet Binası restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Güney İlçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan, 1936 yılında yapılan Güney Eski Hükümet Binası'nı restore ediyor.

Denizli Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Serinhisarlı gençler için hayata geçirdiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı.

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Denizli'nin çehresi üçgen projeyle değişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve Denizlililerin heyecanla beklediği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Denizli üçgen meydan Haberi

Denizli üçgen meydan


Denizli'nin trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak projeye başlayacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sırada Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi var. Üçgen Meydanı Projesi için 5-6 aydır çalışıyoruz. Her şeyi hazır, Allah nasip ederse bir kaç ay içerisinde başlayacağız. 2016'nın projesi Üçgen olacak. Denizli büyük bir meydana kavuşacak'' dedi.


Üçgen'de yaşanan trafik sorununu kökten çözeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Ve diyoruz ki, sıra Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklarda. Otogar, teleferik, Bozdağ Kayak Merkezi, alt yapı gibi Denizlimiz için sözünde durduğumuz dev projelerimizde olduğu gibi inşallah bu büyük esere de mührümüzü vuracağız. Denizlimiz'in bu talebini, ihtiyacını gidermiş olacağız" diye konuştu.


Proje için çok uğraştıklarını anlatan Başkan Zolan, "Ekibimizle birlikte tüm detayları hesap ederek çalıştık. Projemizi Denizlimiz beğenecek. Trafiğimizi rahatlatacak, insanlarımızın yaşamına olumsuzluk...