29 / 04 / 2024

denizlideki havuzlar

denizlideki havuzlar

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Ak Vadi Konutları’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Sağlık Bakanlığından sitelerdeki yüzme havuzları için koronavirüs tedbirleri!

Site havuzlarında alınması gereken önlemler doğrultusunda, havuzlarda, çalışanlar dahil 4 metrekareye 1 kişi olacak biçimde kapasite belirlenecek, havuz içerisinde 8 metrekareye 1 kişi olacak şekilde kapasite ayarlanacak.

Sitelerdeki havuzları ne kadar kullanıyoruz?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerdeki havuzlar" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Havuzlar aidatların kabarmasına neden oluyor!

İnşaat firmalarının, konut projelerinde sunduğu havuzlar çoğu zaman kullanılmazken, aidatların kabarmasına neden oluyor..

İzmir'e yangın havuzları inşa ediliyor!

Yaz aylarında artan orman yangınlarıyla mücadele etmek için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların derinliklerine yangın havuzları inşa ediyor. Yaklaşık 4 bin hektarlık ormanlık alana can simidi olacak Alaniçi Yangın Havuzu önümüzdeki hafta sonuna kadar hizmete girecek.

Adana'daki havuzlar kaderine terk edildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki bazı havuzlar kaderine terk edildi. Düne kadar çocukların kulaç attığı havuzlar ilgisizlik yüzünden harabeye döndü, ahır olarak kullanılıyor

Antalya Kepez'e açık yüzme havuzları geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, deniz olmayan Kepez’de, mahallelere yapacakları açık yüzme havuzları ile yüzme sporunu geniş halk kitleleriyle buluşturacaklarını söyledi.

Ankara'nın fıskiyeli havuzlarına 1.4 milyonluk onarım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehrin çeşitli noktalarındaki süs havuzlarının onarımını 1.4 milyon TL bedelle yaptıracak. İhaleyi kazanan firma, 127 adet süs havuzunun bakım- onarımını üstlenecek.

Folkart Life Bornova projesi İzmir!

Folkart Life Bornova projesi İzmir Evleri 828 adet daireden meydana geliyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, süs havuzu ve çocuk havuzu gibi sosyal donatılar mevcut.

İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova projesinde restoranlar, SPA ve Fitness, koşu ve yürüyüş yolu, açık ve kapalı yüzme havuzları ve çarşı gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Aydın'da atıl durumdaki havuzlar spor alanı olacak!

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Efeler İlçesi’nde bulunan, atıl ve kaderine ter edilmiş durumda hizmet bekleyen Pınarbaşı Yüzme Havuzları’nın yerine spor alanları yapılacağı öğrenildi.

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 26 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de Mahir Alp Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Batışehir projesi 4 farklı ödeme seçeneğiyle!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da Ege Yapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde konut sahibi olanlar fitness, basketbol sahası, yüzme havuzları, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları gibi sosyal ol

Türkiye’nin en büyük kapalı yüzme havuzu Antalya’da yapılıyor!

Sporun Başkenti Antalya, Türkiye’nin en büyük kapalı yüzme havuzuna kavuşuyor. Tamamlandığında Avrupa’nın en önemli olimpik yüzme havuzlarından biri olacak projenin önündeki son pürüzler de giderildi.

denizlideki havuzlar Haberi

denizlideki havuzlar


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Ak Vadi Konutları’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. 121 Dev Proje kapsamında bölgeye bir kapalı yüzme havuzu inşa edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, proje ihalesinde son aşamaya gelindiğini müjdeledi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Ak Vadi’de yaşandı. Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına, eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Zolan, aynı sofrada aynı yemeği paylaşmaktan öte aynı duyguları paylaştıklarını ifade ederek, “Bugün Ak Vadi Parkımızda da yoğun bir katılımla güzel bir iftar yaptık” dedi. 121 Dev...