06 / 05 / 2024

Depolama saklama

Depolama saklama

Depolamasaklama alanına yatırım artıyor. Ev fîyatlarının yüksekliği ile daha küçük evlere yöneliş olduğunu ve evlere sığmayan fazla eşyaları depolamasaklama ihtiyacının arttığını gören girişimciler bu alana yatırım yapıyor.

EPDK açıkladı! Akaryakıt depolama tesislerinde tarife değişikliğine gidildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketinin Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine ilişkin depolama tarifesi tadil edildiğini duyurdu.

Lams Gayrimenkul Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lams Gayrimenkul Depolama Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Aydan Akman, Leyla Akman, Murat Akman ve Sumer Akman ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin doğal gaz depolama kapasite oranı yükseliyor

Türkiye, son senelerde doğal gaz arz güvenliği için LNG terminalleri ve FSRU devreye alırken, depolama kapasitesi ise 2028 yılı sonuna kadar mevcut 5,8 milyar metreküpten 13,4 milyar metreküpe çıkarmayı istiyor.

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Depolama alanı ihtiyacı 5 senede tam 2 kat artacak!

Hızla artan e-ticaret, enflasyonist ortamda daha çok stok tutma düşüncesi ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi etkisiyle depolama alanı ihtiyacının 5 senede tam 2 kat artması bekleniyor.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Deprem sonrası dönüşüm atağıyla depolama hizmetlerine ilgi katlandı!

Pek çok vatandaş kentsel dönüşüm süreçlerine hazırlık olarak konutlarını boşaltmaya veya eşyalarını farklı noktalara taşımaya başladı, böylelikle depolama hizmetlerine ilgi katlandı...

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Migros’ta ayın ürünleri! Saklama kutusu 40 TL'ye, elektrikli cezve 70 TL'ye, kek kabı 190 TL'ye çakıldı!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli oldu. Migros’ta 5 lt Saklama kutusu 40 TL’ye, sepet 70 TL’ye, kek kabı 190 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

Depolama saklama Haberi

Depolama saklama


Ev fîyatlarınınn yüksekliği ile daha küçük evlere yöneliş olduğunu ve evlere sığmayan fazla eşyaları depolamasaklama ihtiyacının arttığını gören girişimciler bu alana yatırım yapıyor. Kişisel eşya depolama dünyada İngiltere, Kanada ve Amerika'da yoğun kullanılıyor. Buralarda yatırımcılar bina yapıyor ve bu binaları oda oda bölüyor. Müşteriler bu binalara giderek eşyalarını depoluyor. Türkiye'de sistem biraz daha farklı işliyor. Kişisel eşya depolama şirketleri, kendi kutularıyla evlere gidip depolanacak, saklanacak eşyayı müşteriden alıyor. 

Sektörün ilk oyunculardan olan biri de Kolay Depo. Kişisel eşya depolama şirketi. Reysaş Grubu'na bağlı olarak kurulmuş. Kurucuları Egemen Döven, Berk Çağlar ve Hakan Bilgütay. Fanchise yöntemi ile büyümeyi hedefliyor. Şu anda 400'ün üzerinde kutu ve 9 farklı ilde 11 depoda olduklarını belirten Kolay Depo'nun kurucusu ve Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı...