25 / 07 / 2024

depozitonun geri ödemesi

depozitonun geri ödemesi

Kiracı depozitosu, taşınmaz mal kiralamalarında mal sahibinin güvencesi için alınıyor. Peki, kira depozitosu ne zaman iade edilir?

Kredi ile ev alacaklar dikkat! 3 milyon TL'nin geri ödemesi hesaplandı! Hangi banka en uygun konut kredisi veriyor?

Kredi ile ev almak isteyen milyonlarca vatandaş bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki hangi banka en uygun konut kredisi veriyor? 3 milyon TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları...

Konut kredisi faizleri uçtu! 2 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar oldu?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin araştırdığı konut kredisi faiz oranları da değişti. İşte 2 milyon TL'nin 10 yıl vadeli olarak geri ödemesi...

Yüzde 3 faizle konut kredisi kullanılarak ev alınır mı?

Yüksek konut fiyatları ve kredi faizleri nedeniyle birçok kişi ev alamayor. 1 milyon TL kredinin geri ödemesi 3-4 milyon liraları bulurken Girişimci Mert Ergün, yüzde 3 oranının yüksek olmadığını hatta bedava olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı.

3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi açıklandı: Konut kredisi faiz oranları! İşte en uygun konut kredisi...

'En uygun konut kredisi veren bankalar' araştırması hız kazandı. Peki konut kredisi faiz oranları hangi bankada yüzde kaç? İşte o rakamlar...

Banka banka güncel faiz oranları! 100 bin TL'nin ödemesi ne kadar oldu?

Kredilerin gecelik faiz oranları dün yüzde 47,02’ye kadar gelerek son 3 ayın en düşük seviyesini görmüş oldu. Kurban Bayramı tatili öncesi düşüş yaşayan ihtiyaç kredisi faiz oranları da takip ediliyor. 100 bin TL ihtiyaç kredisinin 12 aylık geri ödemesi ise bazı bankalarda 136 bin TL oldu.

Konut kredisi faizlerinde son dakika! 1 milyon liranın geri ödemesi 5 milyon lirayı geçti!

Son günlerde gündemden düşmeyen konut kredisi faiz oranları değişti. Açıklanan yeni faiz oranlarına göre 1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 5 milyon TL'yi geçti.

Konut kredisi faizleri uçtu! 3 milyon TL'lik kredinin geri ödemesi 11 milyonu aştı!

Konut kredisi faizlerinde artış devam ederken, 3 milyon TL'lik kredinin geri ödemesi 11 milyonu aştı. İşte banka banka konut kredisi faizleri Haziran 2024...

100 bin TL kredinin geri ödemesi ne kadar?

Merkez Bankası’nın parasal sıkılaşma adımlarının ardından artış gösteren kredi faiz oranları yön değiştirmiş oldu. İhtiyaç kredileri yüzde 4.50 seviyesinin altına düştü. Peki şu anda 24 ay vadeli 100 bin Türk Lirası kredi çekmek isteyen biri bunun toplam ne kadar geri ödeme yapacak?

Bayram öncesi bankalarda faiz depremi! 200 bin TL'ye tam bu kadar ödeniyor: Bankalar bir bir açıkladı!

Kurban Bayramı öncesi son haftada bankacılık sektöründe ihtiyaç kredi faizleri resmen geriledi. Peki 200 bin TL'lik 12 ay vadeli ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar? İŞte o rakamlar...

Banka banka konut kredisi faiz oranları güncellendi! 3 milyon TL'nin geri ödemesi ne kadar?

Bankaların konut kredisi faiz oranları yeniden güncellendiği kaydedildi. Buna göre, 3 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 senelik taksiti ne kadar oldu?

Ev sahibi olmak neredeyse imkansız hale geldi!  

Artan konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri nedeniyle ev almak gün geçtikçe zorlaşıyor. 1 milyon TL konut kredisinin geri ödemesi 5 milyon lirayı geçiyor. Peki risk alıp ev alınır mı?

Faizler çıldırdı! 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 15 milyon TL'ye dayandı!

Ev almak isteyenler konut kredisi faizleri ile ilgili son durumu merak ederken, Gayrimenkul Uzmanından da çarpıcı bir paylaşım geldi. Murat Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesinin 15 milyon TL'ye dayandığını belirtti.

100 bin TL ihtiyaç kredisinin geri ödemesi kaç TL? Düşük faizli ihtiyaç kredisi! 

İhtiyaç kredisi borçları ortalama yüzde 7.8 artışla 880.4 milyar TL'ye ulaştı. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, banka faizlerini paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

depozitonun geri ödemesi Haberi

depozitonun geri ödemesi

Kira depozitosu ne zaman iade edilir?

Depozito, bir taşınmaz değerin, yani gayrimenkulün geçici bir süre için kullanımı  sırasında ve o mülkün tahliyesinden sonra gayrimenkul sahibine ödenecek, zarar ve ziyanı tazmin için alınan bedel olarak karşımıza çıkıyor. 


Depozito, kiracı tarafından mal sahibine veriliyor.  Genellikle emlakçıya teslim ediliyor, emlakçı da mülk sahibine veriyor, veya emlakçının yanında direk kiracı tarafından mülk sahibine veriliyor. 


Depozito yüksekliği aylık ödenmesi gereken kiranın en fazla üç katı olabiliyor. Yan gider hesaba dahil olmuyor. Kiracı bundan fazla depozito ödediyse geri isteme hakkı bulunuyor. 


Kiracının depozitoyu bir kerede ödeme zorunluluğu bulunmuyor. Zaten ilk kira artı üç kira depozito oldukça yüklü bir miktar oluşturacağından, kiracı depozitoyu ilk aya bölerek üç kira ile beraber ödeme hakkına sahip. 


Kira sözleşmesinin sona ermesi halinde kiracının herhangi bir...