08 / 05 / 2024

deprem tüten

deprem tüten

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Merkezinden alınan bilgiye göre, saat 23.40'ta merkez üssü Tüten olan 5,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Deprem, kent merkezi ile ilçelerde de hissedildi...

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! 7 ve üzerinde bir deprem olması işten değil...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye’nin hemen hemen her bir tarafı ileriki zamanlarda deprem üretecek nitelikte bulunmaktadır. Türkiye’nin herhangi bir yerinde bir gece uyandığımız zaman 7 veya üzerinde bir deprem olması işten d

2023 yılında dünyada yaşanan felaketler! En büyük deprem Türkiye'de yaşandı...

2023 yılında dünyada  başta iklim değişikliğinden kaynaklanan birçok felakette binlerce kişi hayatını yitirirken birçok ülke, yakın tarihinin "en ölümcül" depremlerini yaşadı. İşte yaşanan o depremler ve haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? AFAD deprem bilgilerini nereden alıyor?

Deprem, Türkiye’nin gerçeklerinden biridir. Bundan dolayı her vatandaşın deprem hakkında bilmesi gereken minimum bilgiler vardır. Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? İşte deprem hakkında araştırılan sorular ve yanıtlar!

Deprem neden hep gece olur? Son dakika deprem nereden öğrenilir?

Deprem Türkiye’nin gerçeklerinden biridir. Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler ise unutulan bu gerçeği yeniden hatırlattı. Bu elim olaydan sonra vatandaşların depreme dair sorduğu soruların sayısı artmaya başladı. İşte merak edilenler!

İstanbullular deprem yüzünden o ilçeye akın edecek! Hayat artık bu noktaya taşınıyor!

İstanbul için beklenen deprem tüm İstanbulluları alarma geçirdi. Vatandaşlar güvenli bölge arayışına girdi. İşte detaylar!

Az hasarlı binada oturulur mu? Apartman çürük raporu nasıl alınır? Bina çürük raporu aldıktan sonra ne olur?

Deprem Türkiye için bir gerçek. Bu gerçekle yaşarken vatandaşlar önlem amaçlı birtakım sordukları sorulara yanıt aramaktadırlar. İşte o sorulardan bazıları ve yanıtları…

Fırsatçılara kötü haber! Artık bunu yaparsanız sonunuz hapis olacak

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü gelen deprem tüm Türkiye'yi kenetlerken  kimileri de yüksek kira bedelleri isteyerek ev sahibi - kiracı gerilimine neden olmuştu. Kiraları yüksek ücretten veren ev sahiplerine artık ceza verilecek. İşte verilecek ceza

ABD'li ajanstan dikkat çeken analiz: Deprem Türkiye’deki kira krizini derinleştirdi!

Bloomberg, Kahramanmaraş depremleri sebebiyle kiralık konut krizinin arttığını yazdı. Söz konusu haberde insanların fay hatlarına uzak yerleri tercih etmeye çalıştığı ve bazı konut sahiplerinin fiyatları artırdığı da belirtildi...

İslam Memiş deprem tablosunu çizdi! Deprem Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, depremin uzun vadede etkilerine dair değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Türk Telekom’dan deprem seferberliği! Hangi acil önlemler alındı? Bölgede yaşayanlar mutlaka okusun!

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem tüm ülkeyi üzüntüye boğarken, kamu ve özel bütün kuruluşlardan da bölgeye destek yağıyor. Türk Telekom da afet bölgelerindeki iletişim ihtiyacını kesintisiz sağlamak için seferber oldu.

deprem tüten Haberi

deprem tüten
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Merkezinden alınan bilgiye göre, saat 23.40'ta merkez üssü Tüten olan 5,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Yerin 2,5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kent merkezi ile ilçelerde de hissedildi....